-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Az Act II végére már megszerettem a játékot, szépen beindultak az események.
Az eddigi kedvenc poén-mellékszál, amit szerettem, az a Tower outta nowhere, ami viccesen játszik azzal az ötlettel, hogy a racionális tudományon alapuló, de a megfigyelő tudásához képest nagyságrendekkel magasabb technológia már irracionális varázslatnak tűnik. A Blood and Wine DLC is hasonlóan jó poénokkal indít, ami a szerepjátékos történetvezetést és quest rendszert illeti (most kezdtem el az Act III elején, mert spoilernek érezném elolvasni neten, hogy a kampány után is lehet-e ezt játszani).
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest