Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
SimonYana #108 üzenetére
normalon jatszok en is....a buza-sor-pap taktikat alkalmazom...ebbol megvan a prestige pont (marhogy a tudomanyokbol 4-et lehet szerezni...a tobbit osszeszedem epitesbol), a papokkal foglalom a teruletet, ott gyorsan epitkezek...altalaban aranybanya fele terjeszkedek, igy meglesz a teruleti foleny victory, valamint a 25 arany talleros victory pont is...ami mar harom, es ehhez jott meg legutobb az 1extra terulet (majdnem kettot tudtam foglalni), valamint a nepesseg beli foleny (mert upgradeltem izibe)...kesobb mi lesz meg nem tudom (valoszinu a kereskedelembol probalom megszerezni a hianyzot)...de fegyverrel gyakorlatilag csak az elejen foglaltam egy-ket meg meghoditatlan teruletet....a strongholdot is eppen csak megepitettem mikor nyertem....ha nem lenne victory pont, csak a masik ledaralasa, akkor ez nem lenne nyero...de az ido igy eddig nekem segitett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest