Hirdetés
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Mini PC
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
''bárki akinek nem teccik, csináljon jobbat, persze lehet fikázni''
mintha a topicnyito hozzaszolasban az lettt volna a kerdes, hogy (idezem
milyen?
hat, en elmondtam, hogy szerintem szar, es ha megnezed, nem csak fikaztam, hanem odatettem azt is, hogy miert az
arrol meg hogy csinaljak jobbat: ez nem igy mukodik - kritikat irtam (bar nem Neked), ezt el lehet fogadni, vagy nem - de igy reagalni ra, mint Te...
epp fut egy topic-om, es ott tobben is ravilagitanak., hogy itt-ott hibas amit csinaltam, ezt-azt mashogy kene - megsem mondom, hogy csinaljanak jobabt, inkabb kijavitom/atalakitom, amit kell
az egeszet az teszi kulonosen viccesse, hogy miutan jol beoltod a nepet, hogy kusshaggyon, odairod Te magad, hogy izlesek es pofonok - most akkor WTF
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
milyen?