Hirdetés
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
''bárki akinek nem teccik, csináljon jobbat, persze lehet fikázni''
mintha a topicnyito hozzaszolasban az lettt volna a kerdes, hogy (idezem
milyen?
hat, en elmondtam, hogy szerintem szar, es ha megnezed, nem csak fikaztam, hanem odatettem azt is, hogy miert az
arrol meg hogy csinaljak jobbat: ez nem igy mukodik - kritikat irtam (bar nem Neked), ezt el lehet fogadni, vagy nem - de igy reagalni ra, mint Te...
epp fut egy topic-om, es ott tobben is ravilagitanak., hogy itt-ott hibas amit csinaltam, ezt-azt mashogy kene - megsem mondom, hogy csinaljanak jobabt, inkabb kijavitom/atalakitom, amit kell
az egeszet az teszi kulonosen viccesse, hogy miutan jol beoltod a nepet, hogy kusshaggyon, odairod Te magad, hogy izlesek es pofonok - most akkor WTF
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
tenyleg - ehhez az MTV-s matrix (reloaded) parodiahoz (Bővebben: link) nem tud valaki egy linket? halas lennek erte? vagy ez nem ingyenes? (bar meglepne)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
mayerlaci
üzenetére
azzal az a baj, hogy a nevvel lelottek ezt a poent
egyebkent ez a legjobban sikerult matrix parodia, amit lattam - no meg a Sean William Scott es Justin Timberlake szereplesevel az MTV Movie Award kiosztora keszult szosszenet (Matrix Reloaded DVD-n van rajta)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nem...foleg, hogy ez megcsak nem is jo (a matrix-xp (Bővebben: link) volt az, ami igazan tetszett)
a story mindket esetben rettenetes, a megvalositas az elso reszben meg ennel is rosszabb (a masodikban lathato fejlodes, pl a hang nem az a nagyopn ocsmanyul alamondott, de a harc meg mindig 1-2 masodperces snittekbol van osszevagdalva)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
milyen?