Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dell notebook topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
TiMoN
senior tag
Van aki játszik a játékkal? Ketten toljuk még tanulómapon
Ha van kedved csatlakozni néha szólj! -
underdark
aktív tag
Pedig adni kéne neki esélyt
Én nem rég maxoltam ki teljesen, végére már unalmas volt azért, az utolsó 2 teljesítmény miatt, ahol tokeneket kellett szerezni, lehet inkább coopban érdemes már játszaniVan egy pont a játékban amikor már annyi bányagéped lesz meg minden, hogy már csak a felfedezéssel kell foglalkozni, minden más automatizált
Nekem egy bajom volt a játékkal, hogy félig kamu a terraformálás része, ezt sokkal jobban megoldhatták volna
100 óra így is belecsussszant, szóval az arát megérte, ha esetleg jönnek új teljesítmények, akkor újra előveszem
-
mrzed
senior tag
Annyira szeretem az ilyen stílusú játékokat, hogy a gyengécske grafikán simán túllépnék... Viszont a felszínen együgyű, gagyi módon elszórt gyűjtögetős nyersanyagok megvalósításával nem tudok azonosulni. Már régóta a kívánságlistámon van, sokszor skippeltem az akciókat, reménykedve, hogy a végleges verzióban ötletesebben oldják majd meg. Sajnos így nem fogom megvásárolni.
-
Montanaxy
aktív tag
Legjobb koncepció amit kitaláltak a Witcher 3 óta, jó játék nagyon.
Full sivatagból egy dzsungelt kreálhat aki ügyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77" G4 OLED evo 4K HDR Smart 144Hz Gaming TV
- ASUS ROG STRIX 4090 (RTX4090-O24G-GAMING) 24GB GDDR6X (még 12 hó garival)
- Eladó Cisco Switch SG500 és SG350
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest