- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
A GamePass keretében végre sikerült játszanom a játékkal, amire nagyon vártam már, több okból is. Az első ok maga az Obsidian volt. Az egyik kedvenc csapatom, nagyon sok kedvencemhez fűződik a nevük, zseniális játékokat csináltak és csinálnak a mai napig. Ha RPG-ről van szó, a nevük garancia a minőségre. És én kimondottan nagy rajongója vagyok a Fallout sorozatnak is, ami sok helyen visszaköszön a játék során, ahogy elhagyatott településeket fedezünk fel, ahol fosztogatókkal (itt martalócok) és különféle szörnyekkel találkozhatunk. De minél tovább haladtam a játékban, annál inkább körvonalazódott, hogy ez nem Fallout, inkább Knights of the Old Republic. Ami nem baj. A több bejárható bolygó ellenére nincs nyitott világ, csak nagy játékterek. Ami szintén nem baj. De ahogy nyílnak meg előttünk az újabb kikötők, és haladunk tovább a sztoriban, egyre inkább érződhet a játék lineárisnak. Rengeteg mellékküldetés van, amik gyakran igénylik, hogy visszautazzunk korábbi bolygókra (én azért is utazgattam, hogy olyannak adjam el a dolgaimat, akivel jóban vagyok = több pénz), de újabb bolygók, erősebb felszerelések, keményebb ellenfelek felé haladunk, ami a linearitás érzetét adja. Ez továbbra sem baj. Újrajátszás szempontjából so-so. Készítettem egy karaktert, amilyet általában ilyen játékokban csinálok, gyúrtam a képességekre, de még jóval a vége előtt elértem a 30-as szintet, ahonnan nincs hova tovább fejlődni. Végére értem a történetnek, elértem a karakterem határait és nincs már mit csinálni, nem is lehet folytatni. Ez különböztette meg számomra leginkább a Fallouttól, valahogy abban a játékban élni, a következméynekkel együtt élni kell/lehet. Ami erre az Outer Worldsre is igaz, ha a reputációtól függő ellenségeskedést komoly következménynek veszünk. Tetszik a bejárható bolygók gondolata, de mi különböztet meg egy Terra 2-t egy Monarchtól? Van nagy város, van kihalt vadon, a környezet elég hasonló, nincs nagy különbség. De nem vagyok negatív, szerintem nagyon jó a játék, a világa gazdag, a karakterek és a frakciók jól kigondoltak. Újrajátszanám-e? A közeljövőben nem, mert úgy érzem, mindent láttam, amit nyújtani tudott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest