Hirdetés
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
Tegnap kipróbáltam a játékot, összességében a hangulata nagyon tetszik. Jó az NPC súlya is, hamar ugranak egy rossz mozdulatra, egy beszólásra.
Külön tetszik, hogy nincs állandó zene, sokkal többet hallani a környezet zajait.
2 dolog zavar csak:
1. A fegyverválasztó panel gyors elérésben rosszul van beépítve, belassitja a játékot és nehéz gyorsan váltani
2. Az ajtók/környezeti határoknál kvázi nullára meg kell állni, hogy ki lehessen nyitni/be lehessen lépni.Pár tipp a játékhoz:
1. Sok az eldugott loot, épületek mögött stb. Néha nagyobb értékű dolog van egy-egy ládában
2. Figyelni kell a súlyra, nagyon sok a loot és ha elérjük a súlylimitet, nem tudunk sprintelni és nem tudjuk használni a fast-travel pontokat
3. Fejleszteni kell és érdemes mindig mindent, erre vannak külön kihelyezett "Workbench"-ek
4. Szinte minden küldetéshez van segítség. Cetlik, feliratok vagy környező NPC-k.
5. A következő skill-eket érdemes hamar fejleszteni:
- lockpick
- hack
- lie
- persuade
- intimidate
6. Ha van companion NPC akkor az ő tulajdonságai a miénket is emelik
7. Ami nekem meglepő volt, hogy a ruhák pozitív és negatív hatással is lehetnek a tulajdonságainkra.Én biztos el fogok szüttyögni a játékkal, nekem a space western típusú nagy terület és hosszú történet mindig bejött

Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Hegesztés topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest