Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• l.skywalker

titán

Tegnap kipróbáltam a játékot, összességében a hangulata nagyon tetszik. Jó az NPC súlya is, hamar ugranak egy rossz mozdulatra, egy beszólásra.

Külön tetszik, hogy nincs állandó zene, sokkal többet hallani a környezet zajait.

2 dolog zavar csak:
    1. A fegyverválasztó panel gyors elérésben rosszul van beépítve, belassitja a játékot és nehéz gyorsan váltani
    2. Az ajtók/környezeti határoknál kvázi nullára meg kell állni, hogy ki lehessen nyitni/be lehessen lépni.

Pár tipp a játékhoz:
    1. Sok az eldugott loot, épületek mögött stb. Néha nagyobb értékű dolog van egy-egy ládában
    2. Figyelni kell a súlyra, nagyon sok a loot és ha elérjük a súlylimitet, nem tudunk sprintelni és nem tudjuk használni a fast-travel pontokat
    3. Fejleszteni kell és érdemes mindig mindent, erre vannak külön kihelyezett "Workbench"-ek
    4. Szinte minden küldetéshez van segítség. Cetlik, feliratok vagy környező NPC-k.
    5. A következő skill-eket érdemes hamar fejleszteni:
    - lockpick
    - hack
    - lie
    - persuade
    - intimidate
    6. Ha van companion NPC akkor az ő tulajdonságai a miénket is emelik
    7. Ami nekem meglepő volt, hogy a ruhák pozitív és negatív hatással is lehetnek a tulajdonságainkra.

Én biztos el fogok szüttyögni a játékkal, nekem a space western típusú nagy terület és hosszú történet mindig bejött :)

Új hozzászólás Aktív témák