- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Tehát neked folyamatosan 60 felett van a framerate egy 1060-al? Itt egy videó azzal a kártyával 1080p-n, beesik 40 környékére néha itt is.
Kb. ugyanolyan a teljesítmény, mint a 2.5x ilyen erős RX 5700 XT-vel 1440p-ben.
Ez annak tükrében különösen mókás, hogy ez egy AMD-s cím.@mike1334
Értem.
Az mondjuk dícséretes hogy legalább játékmenetet érintő bugokból nem sok van a játékban, de azért egy performance update jöhetne lassan. Nekem pl. a játékhoz kiadott AMD driverrel semmit nem változott a teljesítmény. -
mike1334
veterán
válasz
Fitzgerald #197 üzenetére
Tudtommal még nem jött update a játékhoz, legalábbis xboxon nem ajánlotta fel.
-
Fitzgerald
veterán
Elég kloáka a teljesítmény pécén, nem csak a városokban. Ennek stabil 100+ fps-el kéne futnia 1440p-ben ultrán még egy RX 580-on is ilyen látvánnyal, ehhez képest nálam nem ritka a 40 sem egy tuning 5700 (XT)-vel.
Ez a Microsoft Store meg két forintot nem ér, szerintem nem is értesít ha jön valami update (nem tudom, sosem használtam még huzamosabb ideig).
-
Werkly
őstag
A városokban "röcögősnek" tűnik az FPS beesések miatt nektek is?
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker #192 üzenetére
Valamelyik nap majdnem leestem a székről játék közben. Az egyik töltőképernyőn az volt a szöveg kb, hogy "ez a te reklámod helye, vedd fel a kapcsolatot a spacer's choice-szal, ha reklámozni akarsz valamit"
A legjobb szövegek a játékban, meg a spacer's choice bolti eladójával folytatott beszélgetésben vannak (a holdfejű fickó a groundbreaker-en).
Lehet pluszban szívatni, ha Elliet viszed magaddal társnak -
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #190 üzenetére
Neeeee
-
Peace
nagyúr
válasz
Fitzgerald #188 üzenetére
Valahol kicsivel 50 felett lehet.
-
Fitzgerald
veterán
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald #185 üzenetére
Nincs meg a fele sem benne.
Nem mindegy az sem, ki mennyire szalonképes angolul. Sok a párbeszéd, ha valaki beszél kicsi angol csak, az órákig tudja olvasgatni.
-
mike1334
veterán
válasz
Plazmacucci #184 üzenetére
Én 31 óránál tartok, és még most végzek apránként a Monarchon.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Plazmacucci #184 üzenetére
Nem lesz akkor túl hosszú a játék. Azért egy jó 100 questre számítottam összesen.
-
válasz
Fitzgerald #183 üzenetére
Akkor 30 óra alatt érsz a végére. Az sem több.
-
Fitzgerald
veterán
Olvasok mindenfelé 20 óra körüli végigjátszásokról, nem tudom elképzelni hogy hogy játszanak, akik ennyi idő alatt a végére érnek.
lvl17 vagyok 13.5 óra játékkal hard-on. Még csak most vagyok Monarch-on, és talán 15 kész küldetésem van... -
-
törölt tag
Na, végére értem én is a játéknak. 19 óra 34 perc volt, lvl 24-en fejeztem be, az összes mellékküldetést megcsináltam.
Összességében szerintem nagyon jó kis játék volt, nem olyan, ami földbe állít, de mindenképpen tartalmas szórakozást nyújtott. A kezdetben fanyalogva fogadott látványvilág későbbre pozitívba fordult át, nagyon ütős art és látványos helyszínek voltak, a végére meg már kifejezetten tetszett, amit látok.
A gunplay elég árkádos lett, valamint az item menedzsment rendszer szerintem el lett rontva. Tele van a játék egy csomó collectible-lel, én az egész játék alatt írd és mondd egyetlen itemet sem használtam az inventory-ból. Egy RPG-nél azt gondolom, hogy valami nem oké, ha itemek nélkül simán végigvihető.
A végjátékban eléggé túltolták a nehézséget, a good endinggel fejeztem be a játékot.
Szép volt, jó volt, a hibái és hiányosságai ellenére nagyon élvezetes volt, viszont a 30 másodperces töltőképernyőket a viharba kívánom.
-
törölt tag
Közeledek a végjátékhoz, és az előrehaladással arányosan nő a töltőképernyővel szembeni utálatom.
Röhej, hogy 2019-ben ez a séma egy stúdió legjobb tudása: Küldetés felvesz A pontban - űrhajóba be- TÖLTÉS-megérkezés-kiszállás- TÖLTÉS, B pontba megérkezés TÖLTÉS-vissza űrhajóba-TÖLTÉS- megérkezés-űrhajóból ki- TÖLTÉS-megérkezés C pontba TÖLTÉS-űrhajóban vissza TÖLTÉS-megérkezés űrhajóból ki TÖLTÉS, visszaérkezés A pontba TÖLTÉS, küldetés vége.
Találomra lemértem stopperrel X1X-en, 33,03 mp volt egy töltőképernyő.
-
Fitzgerald
veterán
Kb. 13 óra után lvl15 magasságában már látom hol lett elrontva a megjelenés előtti marketing.
A játék elejéről mutogattak gameplay részleteket. Később ugye eljutunk olyan helyszínekre is, amelyek teljesen elszakadnak az előzetesekben látott csillámpóni-realmtől úgy esztétikailag, mint gameplay tekintetében.
A gunplay is nagyon gyengécskének érződött az előzetesekben, pedig tökre nem az.
Szerintem arról van szó, hogy nem akartak túl sokat mutatni a játékból, de a gameplay amit láttunk meg pont a játék egy olyan szakaszában készült, amikor az még nem is mutatja meg az igazi arcát.
Ezért osztja meg ennyire azokat, akik csak az előzetesek alapján alkotnak véleményt.
Nálam most már erősen pozitív irányba billen a mérleg, még ha továbbra is vannak is ilyen-olyan hasfájásaim a játékkal kapcsolatosan. -
Kiss_R
tag
Csak érdekességképp, ha valaki nem találta volna meg. Egy kis hazai vonatkozású szöveg a játékban:
[kép]
Amúgy hangulatilag tisztára Firefly-Serenity a játék, nagyon jó az atmoszférája, csak lehetne hosszabb. -
Wesder
titán
válasz
Plazmacucci #169 üzenetére
Ő màr elrejtett, így beszòlhatok neki a tudta nélkül.
-
-
-
mike1334
veterán
válasz
#10186752 #166 üzenetére
A legnagyobb troll vagy aranyapám a világon...ott reklámozod az aláírásodban a prémium tagságod, hogy kiválogathatod, hogy kit látsz és kit nem..erre te nyávogsz napok óta...rejtsd el...de lehet veszek én is prémiumot, hogy a te rosszindulatú hozzászólásaidat ne kelljen látnom...
-
.OM.
aktív tag
Belépve az utolsó szobába kidob asztalra..
..fasza - bementem a másik ajtón, így jó. -
Nvrrz0r
kezdő
Egy 7/10-nek jó volt, de nem vonz, hogy újrajátszam más karakterrel. Túl sematikusak benne az ellenfelek, a companionok nem túl izgalmasak és velük való interakciók is néha erőltetettek. A történet tetszett, csak rövid és néha már kényelmetlenül idétlen, nem enged elmélyülni a játék világában. Nem az új "New Vegas".
-
AMD Power
titán
Vége is lett. Jó volt!
-
-
válasz
Plazmacucci #157 üzenetére
sztem nagyon az elején lehetek, ilyenket nem találtam
-
-
válasz
Plazmacucci #153 üzenetére
már ledobtam mindent szinte, de mégis csak kullogott. lehet valami bug volt. most először szálltam fel az űrhajóval az űrbe. most szalad ha kell. de lehet a következő bolygón megint belassul.
-
-
ha belassul a figura akkor mit dobáljak el?? az elején vadul elkezdtem lootolgatni, de most már szinte csak csoszog az ember...
-
Peace
nagyúr
válasz
AMD Power #144 üzenetére
MSI az egy frakció azon a bolygón. Az ő bizalmukat kell elnyerni. Nem tudom miért nem adja be Neked azt a két küldetést. Én leszálltam egy adott helyen, körbesétáltam a városban/településen, mindenkivel beszéltem és minden küldetést felvettem. Majd elkezdtem megcsinálni őket. Szerintem nagyon nem lehet elakadni. Mondjuk ha semennyire nem megy az angol, akkor problémás egy főként dialógusokból álló szerepjátékot játszani.
-
törölt tag
Tudom, hogy most nincs spoiler gomb, de használjátok már valami figyelmeztetést, mielőtt telefossátok a topikot más játékát elrontó információkkal.
//akinek nem inge...
-
Wesder
titán
"A Fallout - New Vegast (is) jegyző Obsidian visszatért, hogy megmutassa mire képes a műfajon belül. Mindenre, amire a Bethesda már nem." Otherworld
-
Peace
nagyúr
válasz
Plazmacucci #137 üzenetére
Nincs befejezve??? Hol nem volt kerek egész a történet?
-
Véleményem szerint a játék egy gyönge 6/10. Szándékosan nincs befejezve, gyakorlatilag egy fél játék. Ehhez képest a FO4 is egy mestermű, de komolyan.
Feltételezem, hogy nem volt akkora költségvetése, mint egy Bethesda játéknak, de egy Obsidianhoz képest ez így nagyon karcsú. Ha most kijön egy Earth DLC vagy akármi, akkor kapják be. Beálltak a sorba. -
Baszki az utolsó küldetést nem tudom megcsinálni, mert mindig kivág az asztalra. Kinyitom az ajtót, ott van Rockwell bácsi, de ahogy belépek kilép a játék. WTF? ??
Ezt a fost: [link]
-
-
Z10N
veterán
válasz
Plazmacucci #114 üzenetére
Ezt en is neztem, hogy karakter generalasnal minden ferfi karakter eleg b*zis vagy legalabbis feminim. Ertem en, hogy space punk meg minden, de mindenki szinte ugyan olyan fizikumu.
Meg az elozohoz:
-az elmondasok alapjan rovid
-keves az ellenfel fajta es hamar kiismerhetoek
-az item bontas eleg bena, hogy egy kis pisztoly meg egy batar gepagyu ugyanannyi reszt ad -
Z10N
veterán
Tizen par ora utan nem talalkoztam buggal viszont jo par feature-t hianyolok:
-minimap, a compass is jo, de lehetosegnek bele lehetne rakni
-gyors menu a consumeable cuccoknak az instant csomag melle, mert korulmenyes bemaszni a menube
-LVL20 korul meg nem lattam Mk2-nel jobb cuccokat, fejleszteni meg tenyleg nem eri meg, moddolni annal inkabb
-back story video, mint a falloutnal hianyzik, hogy hogyan tortentek az esemenyek ebben az univerzumban
-nagyon keves a terkep es kicsik (ontani kell majd az EXP/DLC csomagokat)
-csillagterkep hianyos es dlc gyanus
-granatok, gadgetek, sentryk hianyoznak
-fizika es ragdoll nincsNagyon jo alapokat raktak ossze, mar csak fejlesztgetni kene par ponton es ontani a tartlamakat hozza. Nem olyan immersive es komplex, mint egy Fallout vagy Elder Scrolls avagy hazon belul Tyranny vagy Pillars of Eternity, de van egy sajatos baja es addiktiv. Tenyleg Fallout Space Vegas
hangulata van. Remelhetoleg lesz lehetoseg lesz 3rd party moddingra.
-
PhilBrick
őstag
válasz
Fitzgerald #124 üzenetére
Pedig szerintem az Ellie - Max parosnak vannak a legjobb dumai.
-
válasz
Plazmacucci #118 üzenetére
Csak pár órát játszottam ,de nálam már két férfi és egy nő van... Mondjuk a nőket jobban bírom 😝
-
-
AMD Power
titán
válasz
Plazmacucci #108 üzenetére
Azt hol latom, hogy hany orat jatszottam vele?!
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
Plazmacucci #114 üzenetére
Lányt kreáltam, azt hittem hátulról nézős lesz, nem fps.
Aztán kb csak női npc-vel lehet találkozni valóban és csak egy srác lett a beosztottak közt, fura is. Nameg a Parvati-s románc....Majd ha vége megnézem férfiemberrel hogy alakul.
-
Azt kell, hogy mondjam, nagyon femdom lett a játék. Csoda, hogy lehet férfi játékost kreálni
-
Fitzgerald
veterán
Ja, a hard nehézségi fokozat is elég könnyű lesz egy idő után már alacsonyabb szinteken is. Emiatt nem is igazán szükséges a fegyvereket/páncélzatot fejleszteni, cserélgetni. Legalább is én lvl 4 óta alig futottam bele olyan összecsapásba, ami után úgy éreztem volna hogy hú vazzeg gyúrni kell, meg upgrade-elni.
A mostani 4 fegyveremből kettő lvl 2 óta nálam van. Tettem rájuk 1-2 modot, de tökéletesen használhatóak még jóval magasabb szinten is. Főleg így, hogy a két companion is osztja az ellenséget rendesen.
Fallout 4-ben kb. ugyanilyen volt a very hard. Egy bizonyos szint után már abszolút semmi kihívást nem nyújtott, míg a survival meg már kicsit túl hardcore-nak érződött. -
Peace
nagyúr
[link] Az a kemény!!!!!!!!! :-O
-
-
válasz
Plazmacucci #109 üzenetére
A 12 vagy a 14 helyett?
-
válasz
Plazmacucci #108 üzenetére
18-ast akartam írni.
-
-
Gawamatsu
senior tag
A vége után van még lehetőség a függőben levő küldik lezárására, bolyongásra vagy csak az újrakezdés marad más fokozaton pl?
-
válasz
Plazmacucci #101 üzenetére
Szerintem attól is függ , hogy mennyire mész rá a mellék küldikre.... csomóan leszolítanak és le lehet szarni ... vagy oda mész és dumálsz és akkor kapsz egy mellék küldetést...
-
Peace
nagyúr
válasz
Plazmacucci #101 üzenetére
Szerintem meg teljesen jó!!! Nekem ez a bő 23 óra pont a lélektani határ volt. Még pont élveztem és még nem kezdtem megunni, hogy übertápos vagyok. Pont kellő mennyiségű fő és mellékküldetés volt. Szerintem nagyon jól be lett lőve a játékhossz. Mondjuk játéka is válogatja, mert az RDR2-be simán beletoltam 90+ órát és minden pillanatát élveztem, az AC: Odyssey-t meg 30 óra után már mocskosul untam. Én nem bánom, hogy a The Outer Worlds nem lett 40-50 órás. Fergetegesen nagy játékélmény volt!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest