- Gaming notebook topik
- Analóg fényképezés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tescodr
aktív tag
Sziasztok én most kezdtem el a játékot (Story mode),eS valami eszméletlen hangulata van,mind az átvezetőknek, mind a kegyetlen túlélésnek!És tényleg kegyetlen!Eddig csak egyszer haltam meg akkor is csak azért mert ki próbáltam mi van ha leugrok a szikláról,de sokszor kerülgetett már fagy,illetve éhhalál is
De a legjobb mikor beértem Miltonba, 15 percig fogócskáztam a farkassal valahogy így: Farkas kerget=>Beugrok egy autóba és magamra csukom az ajtót,várok hogy el mennyen az a szemét=>Eltelik némi idő,kiszállok ,gyűjtögetek, majd azt veszem észre hogy morog, és fut felém,persze engem sem kell félteni, én is rohanok, de az ellenkező irányba,tiszta benny hill show.Aztán autóba be majd rohanás megint,zseniális ez a játék,folyamatosan oda kell figyelni mindenre de még sem monoton soha és folyamatosan fenntartja a feszültséget,régóta nem kötött le semmi ennyire, hogy órákig csak próbáljak túlélni, és felfedezni magam körül a világot, és a rejtélyt ami a storyban van!Számomra instant év játéka!

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:89%
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De a legjobb mikor beértem Miltonba, 15 percig fogócskáztam a farkassal valahogy így: Farkas kerget=>Beugrok egy autóba és magamra csukom az ajtót,várok hogy el mennyen az a szemét=>Eltelik némi idő,kiszállok ,gyűjtögetek, majd azt veszem észre hogy morog, és fut felém,persze engem sem kell félteni, én is rohanok, de az ellenkező irányba,tiszta benny hill show.Aztán autóba be majd rohanás megint,zseniális ez a játék,folyamatosan oda kell figyelni mindenre de még sem monoton soha és folyamatosan fenntartja a feszültséget,régóta nem kötött le semmi ennyire, hogy órákig csak próbáljak túlélni, és felfedezni magam körül a világot, és a rejtélyt ami a storyban van!Számomra instant év játéka!