Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tescodr

aktív tag

Sziasztok én most kezdtem el a játékot (Story mode),eS valami eszméletlen hangulata van,mind az átvezetőknek, mind a kegyetlen túlélésnek!És tényleg kegyetlen!Eddig csak egyszer haltam meg akkor is csak azért mert ki próbáltam mi van ha leugrok a szikláról,de sokszor kerülgetett már fagy,illetve éhhalál is :C De a legjobb mikor beértem Miltonba, 15 percig fogócskáztam a farkassal valahogy így: Farkas kerget=>Beugrok egy autóba és magamra csukom az ajtót,várok hogy el mennyen az a szemét=>Eltelik némi idő,kiszállok ,gyűjtögetek, majd azt veszem észre hogy morog, és fut felém,persze engem sem kell félteni, én is rohanok, de az ellenkező irányba,tiszta benny hill show.Aztán autóba be majd rohanás megint,zseniális ez a játék,folyamatosan oda kell figyelni mindenre de még sem monoton soha és folyamatosan fenntartja a feszültséget,régóta nem kötött le semmi ennyire, hogy órákig csak próbáljak túlélni, és felfedezni magam körül a világot, és a rejtélyt ami a storyban van!Számomra instant év játéka! :R :))

Új hozzászólás Aktív témák