Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tescodr
aktív tag
Annyira nem járok előtted azert ,max 1 órányi gameplayel.A buszos rész csak nekem tűnt full horrorisztikusnak?Mondjuk éjjel hóviharban értem oda úgy hogy a hatást még fokozta is.Nem tudom...nálam ez a játék elő hozta az üldözési mániám,olyan mintha mindig lenne mögötten valaki,vagy azt érzem hogy követnek.Ez normális?

-
-
tescodr
aktív tag
Sziasztok én most kezdtem el a játékot (Story mode),eS valami eszméletlen hangulata van,mind az átvezetőknek, mind a kegyetlen túlélésnek!És tényleg kegyetlen!Eddig csak egyszer haltam meg akkor is csak azért mert ki próbáltam mi van ha leugrok a szikláról,de sokszor kerülgetett már fagy,illetve éhhalál is
De a legjobb mikor beértem Miltonba, 15 percig fogócskáztam a farkassal valahogy így: Farkas kerget=>Beugrok egy autóba és magamra csukom az ajtót,várok hogy el mennyen az a szemét=>Eltelik némi idő,kiszállok ,gyűjtögetek, majd azt veszem észre hogy morog, és fut felém,persze engem sem kell félteni, én is rohanok, de az ellenkező irányba,tiszta benny hill show.Aztán autóba be majd rohanás megint,zseniális ez a játék,folyamatosan oda kell figyelni mindenre de még sem monoton soha és folyamatosan fenntartja a feszültséget,régóta nem kötött le semmi ennyire, hogy órákig csak próbáljak túlélni, és felfedezni magam körül a világot, és a rejtélyt ami a storyban van!Számomra instant év játéka!

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- sziku69: Szólánc.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Gyúrósok ide!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De a legjobb mikor beértem Miltonba, 15 percig fogócskáztam a farkassal valahogy így: Farkas kerget=>Beugrok egy autóba és magamra csukom az ajtót,várok hogy el mennyen az a szemét=>Eltelik némi idő,kiszállok ,gyűjtögetek, majd azt veszem észre hogy morog, és fut felém,persze engem sem kell félteni, én is rohanok, de az ellenkező irányba,tiszta benny hill show.Aztán autóba be majd rohanás megint,zseniális ez a játék,folyamatosan oda kell figyelni mindenre de még sem monoton soha és folyamatosan fenntartja a feszültséget,régóta nem kötött le semmi ennyire, hogy órákig csak próbáljak túlélni, és felfedezni magam körül a világot, és a rejtélyt ami a storyban van!Számomra instant év játéka!