Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz hombre[EU] #24 üzenetére
Nem vitatkozok….Szerintem csak platformer-szerű (egy képernyő-egy feladat). Továbbra sem értem, hogy miért akkora “megfejtés” és így is egy viccnek tartom a TGA-s “végeredményt”.Inkább adták volna a díjat a “DLC”-nek, ha már belekellett szuszakolni a jelöltek közé. A Wukong egyébként nem soulslike, csak soulslike-szerű elemeket használ.
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
hombre[EU]
veterán
válasz Neurotoxin #23 üzenetére
mondjuk az astrobot egy patent platformer, utóbbi évek legjobbja.
a wukong egy ügyetlen soulslike béna kamerával, kevés lehetōséggel, elōzō generációs pályadizájnnal, a reszponzivitásról, stutterrōl nem is beszélve.
egy kiváló platformer vs B kategóriás akciójáték, csillivilli assetekkelLife, Uh, Finds A Way
-
Neurotoxin
őstag
"az Astrobot győzelme teljesen érthető" Ne haragudj oriic, de ezzel vitatkoznék....Még ahhoz képest is húzom a szemöldökömet erre a fél mondatra, hogy gyenge éve volt a Sony-nak is és csak ennyit tudott felmutatni a Stellar Blade mellett. Szerintem rém nevetséges, hogy 4 kategóriában is győzni tudott. Elhiszem, hogy sokak szerint jó, de a többi jelöltet hozza kínos helyzetbe így a TGA és Geffy barátunk. Egyáltalán van értelme szavazni bármelyik kategóriában is? Legjobb akció-kalandjáték/Legjobb rendezés? Hol van ez a "játék" a Wukonghoz képest?
@#21 CptAdamica :+1.
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Doratov
csendes tag
válasz CptAdamica #21 üzenetére
Bármilyen díjnál többet jelent a Steames OP/OP értékelés, mindezt sokmillió, ott eladott példány mellett. 20+ millió licenc, ez irgalmatlan kaszálás, ez az igazi függetlenséget jelenti a stúdió számára. Illetve azt, hogy bármit is csináljanak a jövőben, azt nemzetközi figyelem kíséri majd, és szinte kizárt a bukás, még ha bughalmaz is az új produktum a megejelenésekor (lásd CDP - Cyberpunk)
-
CptAdamica
veterán
Ha volt játék idén, ami totál megérdemelte volna az év játéka díjat, az a Wukong, egy stúdió első nagy játéka, láthatóan totál odaadással készült, mert zseniálisan ki van dolgozva, ráadásul kínai, de mégsem egy lelketlen kínai copy/paste játék.
Megyen!
-
vitaro
senior tag
Már miért lenne vicc? Az animés stílusa miatt?
Ez egy tisztességesen összerakott jrpg, élvezetes körökre osztott harcrendszerrel, jó story-val és érdekes karakterekkel.
Az, hogy neked nem kenyered ez a stílus, nem jelenti azt, hogy vicc a játék.The Arcana is the means by which all is revealed.
-
ETOM
addikt
Szegény Space Marine 2
-
GuineaPigMan
tag
Szerintem korrekt volt a díjazás, sőt úgy összességében az egész show talán most volt a legizgalmasabb, élvezetesebb. Néhány díj átadása lehetett volna színvonalasabb, mintsem két trailer között elsorol 3-4 darab díjazottat, ha már díjátadó, lehetne a díjakon, mintsem a trailereket nagyobb hangsúly.
Astro Bot-ot, ha már év játéka díjat megkapta, gondoltam megveszem, meglesem milyen. Zseniális, eddig egyáltalán nem gondolom, hogy ne lenne megérdemelt a GOTY.
Örültem, hogy a Hellblade 2 is kapott két díjat, szintén nagyon megérdemelt kategóriákban, és személy szerint nagyon drukkoltam a Neva-nak is, és ő sem maradt eredmény nélkül.
Samsung Galaxy S23FE, MSI Modern 15, Series S, PS5, Galaxy Watch 5, Galaxy Buds 2
-
Wesder
félisten
válasz Busterftw #12 üzenetére
Az mindegy, de akkor is öntik bele a contentet, és frissen van tartva évek óta. Nem sajnálom a HD2-től a díjat, de supportálhatták volna jobban is a játékot a fejlesztők
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Busterftw #10 üzenetére
Fortnite 6-8 éve folyamatosan szezononként annyi contenttel bővül, mint a HD2 eddig összesen.
Forza Horizon és Sea of Thieves jelölve se volt, pedig a fenti kritérium rájuk nézve is bőven igaz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Busterftw
nagyúr
Pedig ezek kozul ez csak a HD2-re volt igaz.
Best Ongoing
"Awarded to a game for outstanding development of ongoing content that evolves the player experience over time."
A folyamatos frissitesekkel es a major orderekkel nagyon is aktiv volt a jatek.
A nagy update utan meg foleg. -
addikt
Egyetértek, ugyanez jutott eszembe, Silent Hill 2 semmi? Astrobot meg az év játéka meg elnyeri Silent Hill 2 elől a legjobb akció-kalandjáték díjat?
Amúgy erről a Metaphor: ReFantazio-róp meg valaki kiokosíthatna, aki játszott vele, ha már ennyi díjat nsert, mert még soha nem hallottam róla...
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
gabor7th
addikt
"Az év játéka"
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
GodGamer5
addikt
A SH2 semmiben nem nyert, a The Plucky Squire- hez hasonlóan, az Astrobot meg az év játéka... Ez egy vicc...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
gabor7th
addikt
"Legjobb folyamatosan frissülő játék" Helldivers 2.
Bár pont most jött egy giga update hozzá, hosszú időn keresztül folyton panaszkodtak a játékosok, hogy nincs elég új tartalom... úgyhogy elég irónikus ez a díj. A Helldivers 2 nagyszerű játék, de nem emiatt.
Az pedig elég durva, hogy a Mortal Kombat már a jelöltek között se tud ott lenne a verekedős játékok versenyében.
A fődíjat nyerő cég, meg meg lett szüntetve a Microsoft által idén talán... ha igen, ez is irónikus.
[ Szerkesztve ]
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Apple iPad Air 6 ( M2) , Space Gray , 13'' Retina, 256Gb, Wifi, Makulátlan, 2027.06-ig garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Iphone 12 Pro max 256Gb (sok tartozék!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest