Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Tegnap lement másodjára is Ozma, még mindig nem vagyok kibékülve ezzel a harccal. Néha olyan agyament RNG-t kap, hogy csak kergetőzök vele és szökőévente bele tudok ütni egyet.
Viszont a P3 továbbra is jutalomjáték, kapott egy csomó counterezhető támadást, HP-ja nem sok van és seperc alatt le lehet róla verni a staminát is.
Olyan 7-8 alkalommal még leöltem utána, alapanyagot nem akart dobni, de a setjét apránként csak kidobta. Hordani nem akarom, de ha majd megnézem az NG+-t akkor ott már fontos a fashion souls.
És a végére már egész jól ment, nem no hit szint, de volt, hogy a végére hat healem maradt (chaos-ridden+executioner továbbra is nagy segítség a Khazan családoknak).
Szerk.: És természetesen megint letoltam az egészet comsumable nélkül. Pedig Ozmára direkt beraktam a villanyos fegyverbuffot, egyetlen egyszer jutott eszembe, hogy használjam isAhhoz képest, hogy a demóban egyáltalán nem tetszett a dual a végére jobban megkedveltem, mint a speart. Majd futok még egy kört GS-sel is valamikor, hátha idővel/skillekkel jobb lesz, de egyelőre a dual tűnik az esélyesnek NG+-ra.
Viszont most már tényleg elég volt ennyi ebből a játékból, két nap múlva különben is Mandragora.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Kerékpársportok
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest