Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• VikMorroHun

őstag

válasz GypsFulvus2 #21 üzenetére

Az tart ennyi ideig (korábban megmondták), hogy TES VI előtt még két nagy játékot kiadnak (sajnos). Gondolom, az egyik a Fallout 76, a másik meg a Starfield. Egyébként a fent hivatkozott cikkben az is benne van, hogy új megjelenítőt adtak a játéknak (Fallout 76, ami már a fejlesztett Creation Enginet használja), új megvilágítási rendszert és új tájgeneráló rendszert. A Starfieldhez még több fejlesztés lesz, csakúgy, mint a TES VI-hoz. Benne lesz a szokásos fizikai motor probléma? Nyilván igen. (Megoldás: korlátozni kell az FPS-t, ahogy eddig is.) 4 GB memória korlát? 64 bites játékoknál ilyen nincs. Támogatja-e a DX12-t és/vagy a Vulkant? Szerintem ezek bizonyos esetekben hasznosak tudnak lenni, de nem jelentenek akkora előnyt, hogy megérje miattuk lecserélni a motort. Mi van még? Ja, a több szálú CPU használat. Most gyorsan megnéztem Process Explorerrel: a 6-7 éves Skyrim Legendary Edition simán használ 8 szálat, ha kell neki. Úgyhogy én nem tartom akkora problémának, ha nem lesz Crysis 3/Wildlands szintű grafika, új játékmotor, ha cserébe kapunk egy remek, szabadon moddolható játékot. Pláne, ha el is fog indulni. :)

• VikMorroHun

őstag

válasz Prosector #11 üzenetére

Nemrég utána néztem, a Skyrim esetében kevesebb, mint egy év telt el az első videó kiadása és a megjelenés között.
    Ha tényleg új motort készítenek hozzá, akkor fennáll az esélye, hogy az új konzol generációt célozzák meg, amikkel kapcsolatban bizonyos jelek 2019 végi kiadásra utalnak. (Bár szakértő kommentelők szerint 2020-21 a biztos dátum. :) )
    Aztán lehet, hogy a másik két nagy játékuk (Starfield meg Rage 2 talán?) miatt még csúszni fog. Majd kiderül.

Új hozzászólás Aktív témák