Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Az tart ennyi ideig (korábban megmondták), hogy TES VI előtt még két nagy játékot kiadnak (sajnos). Gondolom, az egyik a Fallout 76, a másik meg a Starfield. Egyébként a fent hivatkozott cikkben az is benne van, hogy új megjelenítőt adtak a játéknak (Fallout 76, ami már a fejlesztett Creation Enginet használja), új megvilágítási rendszert és új tájgeneráló rendszert. A Starfieldhez még több fejlesztés lesz, csakúgy, mint a TES VI-hoz. Benne lesz a szokásos fizikai motor probléma? Nyilván igen. (Megoldás: korlátozni kell az FPS-t, ahogy eddig is.) 4 GB memória korlát? 64 bites játékoknál ilyen nincs. Támogatja-e a DX12-t és/vagy a Vulkant? Szerintem ezek bizonyos esetekben hasznosak tudnak lenni, de nem jelentenek akkora előnyt, hogy megérje miattuk lecserélni a motort. Mi van még? Ja, a több szálú CPU használat. Most gyorsan megnéztem Process Explorerrel: a 6-7 éves Skyrim Legendary Edition simán használ 8 szálat, ha kell neki. Úgyhogy én nem tartom akkora problémának, ha nem lesz Crysis 3/Wildlands szintű grafika, új játékmotor, ha cserébe kapunk egy remek, szabadon moddolható játékot. Pláne, ha el is fog indulni.

-
VikMorroHun
őstag
válasz
Prosector
üzenetére
Nemrég utána néztem, a Skyrim esetében kevesebb, mint egy év telt el az első videó kiadása és a megjelenés között.
Ha tényleg új motort készítenek hozzá, akkor fennáll az esélye, hogy az új konzol generációt célozzák meg, amikkel kapcsolatban bizonyos jelek 2019 végi kiadásra utalnak. (Bár szakértő kommentelők szerint 2020-21 a biztos dátum.
)
Aztán lehet, hogy a másik két nagy játékuk (Starfield meg Rage 2 talán?) miatt még csúszni fog. Majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest