Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hangkártya probléma
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
centrino
aktív tag
válasz
granini #23050 üzenetére
Igazából nincs még normális Striker Kneepad-em, azért a Fox...
Próbálgattam mindenféle kombinációt, pillanatnyi rendelkezésre álló cuccal ez a legjobb.
LMG-Rifle 90/10 arányban, szóval mindenképp Contractors Glove vagy egy Walker Knee lesz a tuti (pestilence-nek a walker 5% weapon damage hasznos)LMG-nél nem csak a supression ami néha nagyon hasznos, kicsit lelassítja a dolgokat, ha bedurvulnak a dolgok heroicon, hanem a hatalmas nagy stagger. Más fegyvernél szalad feléd miközben lövöd, LMG-nél sokkal inkább megtorpan, letérdel stb...
Szinte mindenki által lesajnált stat a weapon handling. Mióta azonban 10% weapon handling = 10%accuracy+10%stability+10%reload speed+10%swap speed, azóta Én a Perfect Braced-et nem tudom elengedni, főleg ha LMG-ről van szó.
Hihetetlen amikor a weapon hangling statok és rate of fire statok összeadódnak...
(nálam a build kb 50% weapon handling normál helyzetben, 100% cover-ben. Cover nek számít az is ha szembe állsz az ellennel, de közben nekitámaszkodsz egy falnak, szóval nem feltétlen jelenti azt h bujkálni kell)Sleipner: sokan nem gondolnak bele, hogy gyorsabb mint egy Vector, nagyobbat sebez mint egy Vector, DUPLA az otimális hatótáv, stagger, supression....
+statként extra ammo= 112 golyó, +42%weapon damage +42%extra rate of fire...Perfect Frenzy and Perfect Braced - Youtube videóban CSAK 50% weapon handling, szóval nálam a tárcsere/accuracy/stability dupla...
Bullet King, ha van +100% feletti weapon handling és +20% rate of fire (gunner és striker) egy egészen más fegyver...
Persze leginkább a weapon handling a Pestilence-nél adja magát, az nem skálázódik a CHC-CHD statokkal. Minden máshol ahol fontos a CHC/CHD ott valóban fölösleges stat lehet a weapon handling, bár egy próbát megér.(csak halkan mondom: hangosan felnevettem mikor olvastam a "tengersok időt bukok az atomlassú tárcserével"-t, +100% reload speed-el gyorsabb a tárcsere LMG-vel mint pár sima AR-nél
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robogó, kismotor
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest