Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
centrino
aktív tag
válasz
granini #23050 üzenetére
Igazából nincs még normális Striker Kneepad-em, azért a Fox...
Próbálgattam mindenféle kombinációt, pillanatnyi rendelkezésre álló cuccal ez a legjobb.
LMG-Rifle 90/10 arányban, szóval mindenképp Contractors Glove vagy egy Walker Knee lesz a tuti (pestilence-nek a walker 5% weapon damage hasznos)LMG-nél nem csak a supression ami néha nagyon hasznos, kicsit lelassítja a dolgokat, ha bedurvulnak a dolgok heroicon, hanem a hatalmas nagy stagger. Más fegyvernél szalad feléd miközben lövöd, LMG-nél sokkal inkább megtorpan, letérdel stb...
Szinte mindenki által lesajnált stat a weapon handling. Mióta azonban 10% weapon handling = 10%accuracy+10%stability+10%reload speed+10%swap speed, azóta Én a Perfect Braced-et nem tudom elengedni, főleg ha LMG-ről van szó.
Hihetetlen amikor a weapon hangling statok és rate of fire statok összeadódnak...
(nálam a build kb 50% weapon handling normál helyzetben, 100% cover-ben. Cover nek számít az is ha szembe állsz az ellennel, de közben nekitámaszkodsz egy falnak, szóval nem feltétlen jelenti azt h bujkálni kell)Sleipner: sokan nem gondolnak bele, hogy gyorsabb mint egy Vector, nagyobbat sebez mint egy Vector, DUPLA az otimális hatótáv, stagger, supression....
+statként extra ammo= 112 golyó, +42%weapon damage +42%extra rate of fire...Perfect Frenzy and Perfect Braced - Youtube videóban CSAK 50% weapon handling, szóval nálam a tárcsere/accuracy/stability dupla...
Bullet King, ha van +100% feletti weapon handling és +20% rate of fire (gunner és striker) egy egészen más fegyver...
Persze leginkább a weapon handling a Pestilence-nél adja magát, az nem skálázódik a CHC-CHD statokkal. Minden máshol ahol fontos a CHC/CHD ott valóban fölösleges stat lehet a weapon handling, bár egy próbát megér.(csak halkan mondom: hangosan felnevettem mikor olvastam a "tengersok időt bukok az atomlassú tárcserével"-t, +100% reload speed-el gyorsabb a tárcsere LMG-vel mint pár sima AR-nél
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T540P Workstation - I7 4700MQ - 8Gb - 500Gb sshd- GeForce GT 730M
- Steam Deck OLED 1TB + dokkoló
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest