Hirdetés
- Steam Deck
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
válasz
Polllen #2824 üzenetére
Offba rakom, mert ez a téma csak lazán kapcsolódik a gamehez inkább elmélkedés.
Ahhoz el kell telnie valamennyi időnek, h kialakuljanak közösségek és ezekben a közösségekben is elképzelhetőek a visszaélések igazságtalanságok. Szerintem erre fél év kevés.
Ha én kerülnék ilyen helyzetbe (nagyon remélem, hogy egyikünk se fog) nagy ívben elkerülném ezeket a közösségeket ameddig csak lehet.
A közösség tagjai az utcán járőröznek stb. A kérdés az h az adott közösség most melyik/milyen. Te messziről csak annyit látsz, h fegyveresek egy csoportja, akik őriznek valamit, valakit.
Honnan tudod azt eldönteni, hogy az adott csoport most őrült kannibál, vagy vallási fanatikus vagy bármi szélsőséges. Az h felvedd valamelyik közösséggel a kapcsolatot, szerintem ordas nagy kockázat lenne a való életben. Valószínűleg elvennék a készleteidet, vagy az életedet, mert ők is a túlélésért harcolnak és még néhány éhes száj a közösségeben plusz kockázat, továbbá ők se tudják, hogy Te milyen ember vagy, milyen veszélyt jelentesz, mit forgatsz a fejedben. Szóval ameddig csak lehet én elkerülném az embereket, de készletekért viszont ki kell menni.
Az megint más kérdés, ha a közvetlen környezeteddel (szomszédság, család) alapítasz ilyen communityt, de még úgyis úgy jár a legjobban a közösség, ha messziről elkerüli a többi közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politikai mémek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Peugeot, Citroën topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 6900 XT 16GB GDDR6 TOXIC OC Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest