Hirdetés
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
centrino
aktív tag
Elsőre idegesítőnek/túl stesszesnek tűnt a liga rendszer (minél rövidebb idő alatt pályákat megcsinálni), de kezdek rákapni az ízére.
Alapvetően inkább lassabb, megfontoltabb stílust szeretem, ehhez igazodnak a buildjeim (Pestilence, Perfect Braced, Composure, Sawyers, Contractor - DoT build) & (A8, Chainkiller, Vigilance, Mantis/Bakers Dozen - Sniper build) & (szokásos assault turret, striker drón Tech Support, Kinetic Momentum, Surge, Harmony skill build)
Nem igazán szeretek kapkodni, rohanni, de kipróbáltam ma a Washington Hotel missiont (hard fokozat liga időre) a Pestilence build-el és lett egy laza 9 perc. Végre újra egy kis izgalom, adrenalin löket
Legközelebb Bullet King-el nyomom, lehet még lefaragni az időből simán. Lincoln Memorialt szoktam "farmolni" heroicon ha jó a targeted loot, ott ugyanezzel a pestilence build-el tiztenpár perc alatt már rutinból megvan. (tudom a profik 5 perc alatt végzenek heroicon)
Liga "speedrun"-okhoz (Hard és Challenging nezézségűek ezen a héten) mi lenne egy ideális build?
Hunters Fury/Memento/Intimidate/ Lady Death vagy Chatterbox és The Mop és végigrohan smg-vel az ember?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest