Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
centrino
aktív tag
Elsőre idegesítőnek/túl stesszesnek tűnt a liga rendszer (minél rövidebb idő alatt pályákat megcsinálni), de kezdek rákapni az ízére.
Alapvetően inkább lassabb, megfontoltabb stílust szeretem, ehhez igazodnak a buildjeim (Pestilence, Perfect Braced, Composure, Sawyers, Contractor - DoT build) & (A8, Chainkiller, Vigilance, Mantis/Bakers Dozen - Sniper build) & (szokásos assault turret, striker drón Tech Support, Kinetic Momentum, Surge, Harmony skill build)
Nem igazán szeretek kapkodni, rohanni, de kipróbáltam ma a Washington Hotel missiont (hard fokozat liga időre) a Pestilence build-el és lett egy laza 9 perc. Végre újra egy kis izgalom, adrenalin löket
Legközelebb Bullet King-el nyomom, lehet még lefaragni az időből simán. Lincoln Memorialt szoktam "farmolni" heroicon ha jó a targeted loot, ott ugyanezzel a pestilence build-el tiztenpár perc alatt már rutinból megvan. (tudom a profik 5 perc alatt végzenek heroicon)
Liga "speedrun"-okhoz (Hard és Challenging nezézségűek ezen a héten) mi lenne egy ideális build?
Hunters Fury/Memento/Intimidate/ Lady Death vagy Chatterbox és The Mop és végigrohan smg-vel az ember?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest