Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz tutuhawer #9799 üzenetére
Igen én is csak tegnap vettem észre, de találtam egy angol versönt remélem elmondja a lényeget a többit itt leírtam (az kamu faction összege mára már feleződött!!) van egy pár link benne, olvasd el mind!!
A gyors kp. lényege elküldesz 20 embert a barátlistádról a legjobban fizető faction küldikre 10db van (keresd meg őket) tehát 2-2 embert kell és dől a lé!
A sztorit told végig élvezetes is az ott adott gyenge kocsikkal és nem túl hosszú. Van amit nem tudsz majd megcsinálni egyedül, legalábbis nekem nem ment (a ládaszedegetést) arra hívnod kell valakit segítségnek
Nekem egy hét volt napi 1-2 óra játékkal, de nekifeküdve 1-2 nap alatt letolható. Ott kapsz jó sok perk-et, ha tettél a duplázóra a többit meg majd megveszed játékpénzért, esetleg vásárlás előtt átpakolod!Még egyszer: ez is fontos!!
„Na, megy a fejlődés. Nekem a Zoe engedett 20-as szintre felépített Dirt autót venni, meg persze 10-est is, de nyilván a 20-asra nyomtam rá.”Ne nyomj rá hanem …
Ha egy új kocsit a megfelelő spec-re akarod átalakítani ne nyomj rá egyből hanem a jobb nyíllal menj a 40-es szintre így sokkal olcsóbban, erősebb járgányod lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest