Aktív témák
-
detri
aktív tag
''...stb. típusú síkképcsövek és KAMUSÍKképcsövek közt, és hogy pontosan melyik TÉNYLEGESEN sík a Trinitron és a Diamondtronon kívül.''
Bár nem értek a lovakhoz, de a Trinitron az baromira nem sík, hanem henger. Az FD Trinitron sík.
Sajna érdemben segíteni nem tudok, egy ideje nem követem a változásokat...
Én kb 3-4 éve nyúzok egy általad szidott LG Flatront, kutya baja. Szerintem nagyon jó képe van (bár ezt vitatják az okosok :) ), 1024 100Hz. Ez egy 1000 éves tipus, úgyhogy nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne ma a Te igényeidnek megfelelőt találni.
detri -
LukE
veterán
válasz
Agent Smith #1 üzenetére
egyrészt [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=18927[/L]
másrészt ha valkinek van új infója, akkor én is szívesen látnám, fölső 15-20 pixel csak bemelegedés után látható:( -
Agent Smith
csendes tag
Csá mindenkinek!
Őszintén megmondom, a topicot azért nyitottam, mert új monitort kellene vennem max 55000 bruttó alatt, de nincs kedvem a neten kajtatni, és a monitorgyártók honlapjain lévő hazugságokat (pl: Samsung honlapon néhány monitor leírásának elején teljesen más paramétereket adnak meg, mint a vége felé) böngészni.
Jelenleg egy Acer79g Diamondtron képcsövű monitorom van de haldoklik a sorkimenője, TFT-re kevés a lóvé CRT-re meg nem akarok sokat költeni, viszont a Diamondtron után egy kamusík monitor óriási visszalépés lenne (A jót ugye könnyű megszokni).
Első kérdésem amiben a segítségeteket várom, PONTOSAN mi a különbség a:
1. Trinitron
2. Diamondtron
3. EasyFlat
4. Dynaflat
5. Flatron
6. Flatron EZ
7. Natural Flat
8. MagicBright (Samsung; konkrétan milyen képcsővel szerelik nem tudom)
...
stb. típusú síkképcsövek és KAMUSÍKképcsövek közt, és hogy pontosan melyik TÉNYLEGESEN sík a Trinitron és a Diamondtronon kívül.
Ezt csak azért mondom mert az eladók többségének fogalma sincs, hogy mit ad el. Ha megkérdezed, hogy egy monitor síkképcsöves-e, azt felelik persze, mire te: biztos, hogy nem csak a külső üveg a sík és belül még mindig hajlott? Ezt általában nem értik, és biztosítanak hogy sík. Persze általában nem sík, mutatni belőle meg nem tudnak, mert hogy csak rendelésre hoz, honlapon is szt mondják sík, úgyhogy óriáskáosz.
Második kérdésem, vajon hogy lehet bruttó 65rugóért manapság olyan monitort gyártani ami:
1. 1024-en max 85-öt, 1280-as max felbontáson pedig a varázslatos 66 hertzet is képes megvalósítani? (LG)
2. új állapotban a ''fehér-fekete'' feszváltáskor pumpál? (LG)
Harmadik kérdésem:
Miért kerül egy TFT még mindig kb. 100.000 Ft-ba? A technológiára azért mindent nem kell ráfogni, mert egyszer sikerült ügyesen lecsúsznom egy remek szállítmányról Hollandiából, ahol is bruttó 45ezer lett volna egy 17-es TFT még az elmúlt nyáron. Az üzlet azért sem lehetett rossz és nekem is csak azért nincs már TFT-m mert a rákövetkező héten valami ukrán banda kiment a hollandokhoz és kamionszámra vitték a TFT-t, úgyhogy magyarországra több egy darab se került.
Emmellet hogy lehet eleve selejtes árut forgalomba hozni teljes áron? (pixelhiba)
Utolsó kérdésem: az előbbi panasztengert figyelembe véve, milyen monitort ajánlotok az alábbi feltételeket figyelembe véve:
1. 17 vagy 19'' (TFT-ben elég a 17)
2. 1280-nál vigye a 75-at (minimum), de a 80 körüli volna az igazi
3. legalább míg egy TFT-re összejön a pénz, kibírja a sorkimenő annélkül, hogy besz**na (1év)
4. TÉNYLEG SÍK képcsöve legyen (Nem kívülről, BELÜLRŐL!!!)
5. TFT-hez nem értek de a kép jó volna ha követni tudná a gyors mozgásokat is
jelenlegi céltárgyak:
Belinea 106055
Samsung 763MB,765MB,757MB
LG-ből már nem tudom, a fentiek miatt
Na szóval, ha valaki tudna segíteni azt jó néven venném!
Köszi.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Battlefield 2042
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 3D nyomtatás
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Fűnyíró topik
- E-roller topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged