Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
drpele
senior tag
Nekem is tft-m van, de én sem foglalkozom a dologgal, mag aztán ha tudom, hogy otthagyom a gépet hosszabb időra akkor úgyis lekapcsolom a moncsit. De ez mindenkinek a saját szívügye :)
Kicsit off:
minap vettem egy nexus nxp-301-es előlapi panelt amihez jár 2 db CCFL. Van egy olyan funkciója, hogy hangérzékeny működés, tehát hang hatására villog a CCFL mint állat, szal ha ezt bírja akkor a monitorban való kapcsolgatás ehhez képest piskóta...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Gigabyte AORUS FI27Q Gaming monitor, IPS, 27", WQHD, 1ms, 165Hz-Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest