- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Mivel a kepcsovek elettartam az egyik meghatarozo ezert en baracsagos 3-5 perc koze szaktam allitani!
udv
neduddki -
drpele
senior tag
Nekem is tft-m van, de én sem foglalkozom a dologgal, mag aztán ha tudom, hogy otthagyom a gépet hosszabb időra akkor úgyis lekapcsolom a moncsit. De ez mindenkinek a saját szívügye :)
Kicsit off:
minap vettem egy nexus nxp-301-es előlapi panelt amihez jár 2 db CCFL. Van egy olyan funkciója, hogy hangérzékeny működés, tehát hang hatására villog a CCFL mint állat, szal ha ezt bírja akkor a monitorban való kapcsolgatás ehhez képest piskóta... -
ndrs
tag
Egy amatőr gondolatom: az energiatakarékos otthoni lámpák nem szeretik, ha túl gyakran kapcsolgatják őket. Nem lehet, hogy a TFTk-ben használt CCFL lámpák hasonlítanak ebben az olvassásra szánt társaikra?
eper-fa:
A gépem azért szokott egész nap menni, mert pl. jegyzetelés, címlista, zene hallgatás funkciókra használom - tehát olyasmire, amihez monitor kell. -
freya
aktív tag
e-mail értesítőt akarok!! meg keresést!! vááá :O
-
Bash
őstag
-
ndrs
tag
Nemrég SEX-eltem egy Acer AL511 TFT monitort, örömmel használom. :) Bár van rá 3 év gari, de szeretném ha ezután is sokáig hibátlanul működne (nem úgy mint p133-as laptopom TFT-je :O ).
Mit javasoltok, az elektronika (inverter) illetve a CCFL ''lámpái'' kímélése érdekében hány percre állítsam a ''képrenyő kikapcsolás''-t?
Gyakran egész nap működik a PC, van olyan, hogy másfél-két óráig felé sem nézek, máskor meg 5 percenként akad valami tennivaló. Most 1 órára van állítva a rendszer hibernálása.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Filmvilág
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Házimozi haladó szinten
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- BMW topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest