- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Mivel a kepcsovek elettartam az egyik meghatarozo ezert en baracsagos 3-5 perc koze szaktam allitani!
udv
neduddki -
drpele
senior tag
Nekem is tft-m van, de én sem foglalkozom a dologgal, mag aztán ha tudom, hogy otthagyom a gépet hosszabb időra akkor úgyis lekapcsolom a moncsit. De ez mindenkinek a saját szívügye :)
Kicsit off:
minap vettem egy nexus nxp-301-es előlapi panelt amihez jár 2 db CCFL. Van egy olyan funkciója, hogy hangérzékeny működés, tehát hang hatására villog a CCFL mint állat, szal ha ezt bírja akkor a monitorban való kapcsolgatás ehhez képest piskóta... -
ndrs
tag
Egy amatőr gondolatom: az energiatakarékos otthoni lámpák nem szeretik, ha túl gyakran kapcsolgatják őket. Nem lehet, hogy a TFTk-ben használt CCFL lámpák hasonlítanak ebben az olvassásra szánt társaikra?
eper-fa:
A gépem azért szokott egész nap menni, mert pl. jegyzetelés, címlista, zene hallgatás funkciókra használom - tehát olyasmire, amihez monitor kell. -
freya
aktív tag
e-mail értesítőt akarok!! meg keresést!! vááá :O
-
Bash
őstag
-
ndrs
tag
Nemrég SEX-eltem egy Acer AL511 TFT monitort, örömmel használom. :) Bár van rá 3 év gari, de szeretném ha ezután is sokáig hibátlanul működne (nem úgy mint p133-as laptopom TFT-je :O ).
Mit javasoltok, az elektronika (inverter) illetve a CCFL ''lámpái'' kímélése érdekében hány percre állítsam a ''képrenyő kikapcsolás''-t?
Gyakran egész nap működik a PC, van olyan, hogy másfél-két óráig felé sem nézek, máskor meg 5 percenként akad valami tennivaló. Most 1 órára van állítva a rendszer hibernálása.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest