- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Változatos hardverbokréta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Mivel a kepcsovek elettartam az egyik meghatarozo ezert en baracsagos 3-5 perc koze szaktam allitani!
udv
neduddki -
drpele
senior tag
Nekem is tft-m van, de én sem foglalkozom a dologgal, mag aztán ha tudom, hogy otthagyom a gépet hosszabb időra akkor úgyis lekapcsolom a moncsit. De ez mindenkinek a saját szívügye :)
Kicsit off:
minap vettem egy nexus nxp-301-es előlapi panelt amihez jár 2 db CCFL. Van egy olyan funkciója, hogy hangérzékeny működés, tehát hang hatására villog a CCFL mint állat, szal ha ezt bírja akkor a monitorban való kapcsolgatás ehhez képest piskóta... -
ndrs
tag
Egy amatőr gondolatom: az energiatakarékos otthoni lámpák nem szeretik, ha túl gyakran kapcsolgatják őket. Nem lehet, hogy a TFTk-ben használt CCFL lámpák hasonlítanak ebben az olvassásra szánt társaikra?
eper-fa:
A gépem azért szokott egész nap menni, mert pl. jegyzetelés, címlista, zene hallgatás funkciókra használom - tehát olyasmire, amihez monitor kell. -
freya
aktív tag
e-mail értesítőt akarok!! meg keresést!! vááá :O
-
Bash
őstag
-
ndrs
tag
Nemrég SEX-eltem egy Acer AL511 TFT monitort, örömmel használom. :) Bár van rá 3 év gari, de szeretném ha ezután is sokáig hibátlanul működne (nem úgy mint p133-as laptopom TFT-je :O ).
Mit javasoltok, az elektronika (inverter) illetve a CCFL ''lámpái'' kímélése érdekében hány percre állítsam a ''képrenyő kikapcsolás''-t?
Gyakran egész nap működik a PC, van olyan, hogy másfél-két óráig felé sem nézek, máskor meg 5 percenként akad valami tennivaló. Most 1 órára van állítva a rendszer hibernálása.
Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- 40" Dell Ultrasharp U4025QW, Alza gari: 2027.11.11.
- AOC AGON PRO PD49 - 49", OLED, 5120x1440, 240Hz, 1800R, 0.03ms, HDR400 - Új, bontatlan - Eladó!
- Acer Acer Nitro XV322QKKV - 32" - 4K - 144hz - 10bit - IPS
- LG 28bk550Y 28 colos Full HD monitor eladó! Jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest