Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz
sbanditster #1 üzenetére
A kérdésedre ajánlom az Azonnali kérdések órája( kiemelt téma ) topiot monitorválasztással kapcsolatban meg a Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig esetleg ebben is rákérdezhetsz a kérdésedre .
-
sbanditster
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék vételezni, egy widescreen monitort olyan 20"-23" körül.
A minap futottam bele ebbe:
[link]Eléggé meglepődtem, mert ez a monitor rendelkezik S/PDIF kimenettel.
Ez nekem azért lenne jó, mert megoldaná a HDMI - S/PDIF konverziót a laptop-om és az erősítőm között. Sajnos az erősítő nem rendelkezik HDMI bemenettel...így mivel az asztali gépet már nem használom a laptopról csak sztereóban élvezhetem a hangot...
(A HDMI - S/PDIF konverterek elég drágák asztali gépnek volt S/PDIF kimenete)A kérdésem az lenne hogy egy valóban használható, jó minőségű kimenetet kapok ezáltal, vagy ez csak egy szép elmélet?
Olcsóbban tudnátok-e ajánlani hasonló adottságokkal rendelkező monitort, illetve ezt egyáltalán van-e értelme megvenni...mert ugyebár a képminőség is fontos lenne, viszont nem szeretnék egy vagyont költeni rá. Akár használt is szóba jöhetneKöszi a segítséget.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged