Aktív témák
-
Eliaah
csendes tag
Hi! Nagy gondom van! Kérem segítségetek

2 hete vettem meg az Lg L204WT-BF monitoromat, tök happy alíg vártam h. othon kipróbáljam!! 17" CRT ki, TFT be (DVI csatlakozással), s jött a nagy fejreesés
Sajnos a kép nincs ojan szép mint a régi CRT-nek. No de semmi baj gyorsan monitor menü kezdem állítgani, majd a VGA-nal is(GeForce6600-as) így sikerült 1 elfogadható színt beállítani, ami játéknál jó, de filmnézésnél - s itt jönn a bibi nem jó pixeles, kockás a film, próbáltam DVD-vel(eredetivel) is ott is ugyanaz az eredmény: rossz szinek, kockás kép, nem elég éles). Viszont ha tv-t nézek csodák csodájára szép szinek, jó kép
Ha képet nézek szintén jó, játéknál is.
Valaki HELP ME!!!!! Mi most a teendő, már vagy 100 féle képpen állitottam a monitort és a VGA-t, de filmnézésnél mégsem jó; élvezhetettlen!!!!
Köszönöm segítségetek!!!! Kérlek ha csak 1 keveset is de segítsetek, mert már megöl az ideg
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Eladó ASUS TUF Gaming monitor, VG289Q, 28", 4K, IPS, UHD
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- Dupla Óriás Konferencia Monitor Szett - 2 x 70" -Cisco MX800 (2xCisco Imola-70FPX)
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Sajnos a kép nincs ojan szép mint a régi CRT-nek. No de semmi baj gyorsan monitor menü kezdem állítgani, majd a VGA-nal is(GeForce6600-as) így sikerült 1 elfogadható színt beállítani, ami játéknál jó, de filmnézésnél - s itt jönn a bibi nem jó pixeles, kockás a film, próbáltam DVD-vel(eredetivel) is ott is ugyanaz az eredmény: rossz szinek, kockás kép, nem elég éles). Viszont ha tv-t nézek csodák csodájára szép szinek, jó kép