- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
Eliaah
csendes tag
Hi! Nagy gondom van! Kérem segítségetek

2 hete vettem meg az Lg L204WT-BF monitoromat, tök happy alíg vártam h. othon kipróbáljam!! 17" CRT ki, TFT be (DVI csatlakozással), s jött a nagy fejreesés
Sajnos a kép nincs ojan szép mint a régi CRT-nek. No de semmi baj gyorsan monitor menü kezdem állítgani, majd a VGA-nal is(GeForce6600-as) így sikerült 1 elfogadható színt beállítani, ami játéknál jó, de filmnézésnél - s itt jönn a bibi nem jó pixeles, kockás a film, próbáltam DVD-vel(eredetivel) is ott is ugyanaz az eredmény: rossz szinek, kockás kép, nem elég éles). Viszont ha tv-t nézek csodák csodájára szép szinek, jó kép
Ha képet nézek szintén jó, játéknál is.
Valaki HELP ME!!!!! Mi most a teendő, már vagy 100 féle képpen állitottam a monitort és a VGA-t, de filmnézésnél mégsem jó; élvezhetettlen!!!!
Köszönöm segítségetek!!!! Kérlek ha csak 1 keveset is de segítsetek, mert már megöl az ideg
Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Fejhallgatós találkozó
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gumi és felni topik
- nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
- További aktív témák...
- iiyama ProLite XCB3497WQSNP-B1 Monitor (004)
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Benq 27" PD2706U IPS LED
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajnos a kép nincs ojan szép mint a régi CRT-nek. No de semmi baj gyorsan monitor menü kezdem állítgani, majd a VGA-nal is(GeForce6600-as) így sikerült 1 elfogadható színt beállítani, ami játéknál jó, de filmnézésnél - s itt jönn a bibi nem jó pixeles, kockás a film, próbáltam DVD-vel(eredetivel) is ott is ugyanaz az eredmény: rossz szinek, kockás kép, nem elég éles). Viszont ha tv-t nézek csodák csodájára szép szinek, jó kép