- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Aktív témák
-
Eliaah
csendes tag
Hi! Nagy gondom van! Kérem segítségetek

2 hete vettem meg az Lg L204WT-BF monitoromat, tök happy alíg vártam h. othon kipróbáljam!! 17" CRT ki, TFT be (DVI csatlakozással), s jött a nagy fejreesés
Sajnos a kép nincs ojan szép mint a régi CRT-nek. No de semmi baj gyorsan monitor menü kezdem állítgani, majd a VGA-nal is(GeForce6600-as) így sikerült 1 elfogadható színt beállítani, ami játéknál jó, de filmnézésnél - s itt jönn a bibi nem jó pixeles, kockás a film, próbáltam DVD-vel(eredetivel) is ott is ugyanaz az eredmény: rossz szinek, kockás kép, nem elég éles). Viszont ha tv-t nézek csodák csodájára szép szinek, jó kép
Ha képet nézek szintén jó, játéknál is.
Valaki HELP ME!!!!! Mi most a teendő, már vagy 100 féle képpen állitottam a monitort és a VGA-t, de filmnézésnél mégsem jó; élvezhetettlen!!!!
Köszönöm segítségetek!!!! Kérlek ha csak 1 keveset is de segítsetek, mert már megöl az ideg
Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ950-B - Használt Monitor (2024)
- LG (49WQ95X-W) 49" 5K 144HZ! GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG25UM58 25 Full HD Ultrawide Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG (27G850A-B) 4K 240HZ GAMER MONITOR !
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Sajnos a kép nincs ojan szép mint a régi CRT-nek. No de semmi baj gyorsan monitor menü kezdem állítgani, majd a VGA-nal is(GeForce6600-as) így sikerült 1 elfogadható színt beállítani, ami játéknál jó, de filmnézésnél - s itt jönn a bibi nem jó pixeles, kockás a film, próbáltam DVD-vel(eredetivel) is ott is ugyanaz az eredmény: rossz szinek, kockás kép, nem elég éles). Viszont ha tv-t nézek csodák csodájára szép szinek, jó kép