Aktív témák
-
Gaskin
aktív tag
Érzek némi párhuzamot a digit fényképezős esetemmel: Nekem a pixelhibás Canon-omat (ill. a CCD-t) a csak a jó ''beszélőkémnek'' köszönhetően, egyéni elbírálás után(!) cserélték ki. A CANON Magyarországnak kellett levelet írnom. Gyakorlatilag meg kellet magyaráznom, hogy miért zavar a pixelhiba!! Kicsit röhej, nem!? Szerintem előttem már elhajtottak pár embert a fenébe, aki rájuk hagyta. Szóval ne szabad hagyni magunkat...
Egyébként a monitorokra visszatérve: Az egyik kollegám, az egyik nagy Budaőrsi műszaki áruházban (''a kék színűben'') vett egy pixelhibás (1db pixelhiba) monitort. Szó nélkül visszacserélték, és még elnézést is kértek!
Aktív témák
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Asztalos klub
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen videókártyát?
- Gurulunk, WAZE?!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest