Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
Más téma, kínai oldalakon felbukkant az új Y. Kinek hogy tetszik?
-
Neoteric
addikt
Az új Model3 Long Range RWD-ben melyik hangszóró van? Az RWD-s gagyibb, vagy a long ranges mélynyomós?
-
Neoteric
addikt
M3 Highland fényezése akkor is tragikusan sérülékeny (madársz@r, kőfelverődés szempontból), ha "extrás" színben van fényezve, pl quicksilver?
-
Neoteric
addikt
Szerintem pofás lett a M3 facelift. Kiváncsi vagyok a beltér qualityre. Meg hogy MY mikor kapja meg ezt a felvarrást.
-
Neoteric
addikt
Jó hallani, ezek szerint tényleg történt valami változás! Én is egy LR Y-nal szemezek, idén talán meg is lépem. Itt Ausztriában perpill jobban megéri venni újat, mert a használt ára 3-4 ezerrel alacsonyabb csak, viszont ha hardveresen is van különbség, akkor még elenyészõbb ez a különbség.🤔
Sok baleset mentes kmt! Lehet csak a fényviszonyok miatt, de ezt a szürke színt lehet le se fóliáztatnám, egész pofás. Fényezés is rendben van mindenhol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GN60R-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / FreeSync Premium / G-Sync & Adaptive Sync / HDR
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest