- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Miért nem kérdezed meg a játék topicjában?
-
away4117
csendes tag
Hali!
Lehet, hogy buta kérdés lesz, de eddig még nem fizettem elő MMORPG-ért (csak törtön játszottam illetve ha F2P-re váltott) így nem igazán tudom hogyan van.
Konkrétan a TERA-val kapcsolatban lenne az a kérdésem, mivel most van free trial, kipróbáltam és nagyon megtetszett. Nemsoká F2P-re vált, de szeretném hogy veterán accom legyen így meg kell venni a játékot. Namost, az lenne a kérdésem, hogy (mivel ingyen le lehet tölteni a játékot és accot is lehet kreálni) ahhoz hogy veterán legyek, elég egy 30 napos kódot vennem/szereznem és a trialos accra beírni, vagy meg kell vennem teljesen az eredeti DVDt a hivatalos honlapról?Előre is köszönöm a válaszokat
P.S.: Ha elég a kód, akkor ha valakinek van fel nem használt 30 napos kódja az érdekelne, persze nem ingyen
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest