Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- VR topik
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Nem értem, hogy miért nincs egy olyan igazolás, hogy az a bank, akinek a bankkártyájaval fizetsz, az igazolja automatikusan, hogy az illető elmúlt 18 éves. Egy amolyan automatikus igazolás lenne, az adott bankszámlaszámhoz vagy bankkártyához kapcsolódóan.
És mivel én bejelentkezve nézem a termékekt és már fizettem is többször a csatolt bankkártyával így egyértelmű, hogy én fizetek a bankkártyával. Remélem érthető, hogy mit akartam ezzel mondani.Meg eleve nem értem, hogy miért ne lehetne egy alsóruházati fotót megjeleníteni. Ki hozta ezt a döntést, hogy ez korhatáros? Akkor pl ruházati katalógusokat, webshopokat sem lehetne nyomtatni, vagy online nézni, mert ott is átsejlik a csajok cicije és feneke. Vagy akkor adják rá egy próbabára és úgy fotózzák le.
Szóval debilség az egész ahogy megszigorították. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Most nézem, nem is nyitja meg az adott terméket, tehát fotók nélkül sem tudhatok meg róla semmit. Visszalép a főoldalra.
Ezek de kretének. -
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Pár terméknél nem jelenik meg a képe. "Adults only" van a kép helyén, alsóuházatok esetében (valószínű más cuccoknál is lehet ilyen, ahol felsejlik, hogy mi van a ruha alatt) vagyis ez a felirat maga a kép. Kb. 1-2 hete váltott erre, elötte még mutatta a termék képét.
Ráadásul ha bizonyítani akarom, hogy Adult vagyok, egy harmadik fél általi weboldalt nyit meg és kéri, hogy engedélyezzem a kamerát. Hát a k. anyját. Mellesleg nem tudom, hogy ha látja a felhasználó ábrázatát, abból hogyan állapítja meg, hogy az illető felnőtt. Kivéve persze ha személyi igazolványt kéne itt befotózni. De erről egy szót sem ejtenek, hogy miért akarják a kamerát bekapcsoltatni. Nyílván se az igazolványomat, se az ábrázatomat nem akarom befotózni.
Mi lehet a megoldás, hogy lássam a termék fotóját? Mert most gőzöm sincs, hogy melyik az adott termék.
Ez az ablak ugrik fel:
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
AssAssynn
üzenetére
És még egy további következtetés. Ezek szerint nem Kínában, nem a repülőn, nem is a fel-le pakolásban, hanem a magyar csomagfeldolgozás során sérülnek meg ennyire a csomagok. Bár hallottam már helybélieket, ahogy azon szörnyűlködnek, ahogy a csomagbox feltöltés zajlik... lehet nem országos szintű a probléma velük, csak régiós.
Pár hete épp egy csomagautomata mellett mentem el. Már nem emlékszem, hogy melyik cégé volt, ott több automata van egymás mellett. A futár éppen akkor pakolt. Csak úgy dobálta ki a csomagokat a földre (gondolom utána meg az autó rakterébe, de azt nem vártam meg), csak néztem, hogy ilyen van.

A kisteher ott állt kb 3 méterre. Nem hiszem, hogy az a plusz idő, ami a ledobálás nélkül raktérbe pakolást illeti, nem hagyna időt az aznapi további munkavégézéséhez. De mindegy is, hogy mire marad ideje, mert nem hiszem, hogy ez az előírásnak megfelelő pakolás. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Eddig 1-szer találkoztam ilyen 1 Ft-os lehetőséggel.
Én már ezeket figyelembe sem veszem. Mire odajkerülne a sor, hogy fizessek, addigra már nem is él az ajánlat. Múltkor legalábbis így jártam. Igaz, nem vittem végig akkor a fizetésig,mert gondoltam, hogy felesleges dolgokat nem vásárolgatokcsak ezért hozzá, haenm pár órával késpbb körül nézek, minek lenne értelme még, amit megvennék. Na akkor már nem volt. Csak az időmet csesztem el vele.Ja meg nem is ad semmi kedvezményt az utóbbi hónapokban. Csak pl olyat, hogy olcsóbb lett valami a kosárban, X termék 2350 Ft helyett 2310 Ft lett. Nagy kedvezmény.
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
LEDizzót/villnykörtét vettetek már Temuról? Épségben megérkezett?
-
Rodzser Mór
senior tag
Mik ezek az a debil üzenetek, hogy például:
"Hihetetlen kedvezmények, minden 3650 Ft alatt". És akkor kiad egy listát. Ami persze azon az áron van, mint amikor beraktam a kosárba. Tehát tudom, hogy X termék 2950 Ft-ért, az Y terméket meg 3246 Ft-ért raktam be.Kezd a sok kreténség lezsibbasztani.
-
Rodzser Mór
senior tag
Én ezekbe már belefáradtam, mert mindig megszívtam. Appban adta a jól hangzó lehetőségeket, bogarásztam fél órát. Utána ha kiléptem mert más dolgom volt, és aztán fél óra múlva folytatni akartam, akkor már nem volt ajánlat. Úgyhogy csak az időmet csesztem el vele. Azóta úgy vagyok, ha kell valami és jó áron, akkor megveszem ha van jó ajánal, ha nincs. Ezek a kredit meg kupon visszatérítések ugyanez a szitu volt, csak az időmet csesztem el rá.
Továbbá az első említésem óta (amikor itt szóvá tettem) sem adta azt a 3000 Ft-os (vagy mennyi) kedvezményt, amiket korábban elég gyakran felajánlott. Annak már 3-4 hónapja legalább.
-
Rodzser Mór
senior tag
Nagyon úgy néz ki, hogy a korábbi 3000 Ft-os kedvezmény megszűnt. Több, mint 1 hónapa dobta legutóbb a Temu. Azóta csak 100-200 Ft kedvezményt dob egyes termékekre, ami a kosaramban van.
Talán érdemes megint az Aliexpresszen vásárolni. -
Rodzser Mór
senior tag
Cikk az indexen a Temu iMile nevű kiszállító partneréről:
A Temu elveszítheti a magyar piacot az új futárszolgálata miatt
Nekem eddig más cég hozta az automatába. Nincs velük tapasztalatom.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
De nekem az rémlik, hogy alapértelmezett szállítási pontként be lehetett állítani.
Mert tegnap rendeltem megint Temuról, és nem láttam ilyen lehetőséget, sem a konkrét megrendelésnél nem láttam a csomagautomata kiválasztását. De ahogy látom a nyomkövetésből, a Packeta fogja hozni és valószínűleg a csomagautomatába rakni. Bár még csak 1 nap telt el a csomag útrabocsátása óta.
-
Rodzser Mór
senior tag
Úgy emlékeztem, hogy be lehetett állítani a temu oldalán alapként a lakcím helyett az egyik csomagpontot kiválasztva. És onnantól az az alapértelmezett szállítási cím.
Most nem találom ezt a menüpontot, sem számítógépes böngészőben, sem a mobiltelefonos applikációban.Vagy csak képzelgek és nem is volt ilyen lehetőség 1-2 hónappal korábban?
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Március 27-én rendeltem, és április 2-án a csomagautomatában volt. Közte volt egy hétvége.
Úgy látom, neked nem való a Kínából rendelés, mert mindig találsz valamit, amibe belekössél (címkézés stb.). Szerencsére nemcsak Kínából lehet vásárolni, vannak magyar boltok is, azokkal hátha elégedett leszel.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Simán jöhetett Kínából. De a nyomkövetési oldalon kiderül.
-
Rodzser Mór
senior tag
Az első min. 3500 Ft-os vásárlás után minimum 5250 Ft-nak kell lenni a fizetnivalónak.
Van arra van okosság, hogy kisebb megrendelést is elfogadjon a Temu? -
Rodzser Mór
senior tag
Nem kamu. De általában úgy van, hogy pl. az ötszöröséért kell vásárolnod. Például legalább 100ezer forintért vásárolsz és ahhoz használhatz fel 20ezer forint értékű kupont. De le van írva minden ilyen kedvezményhez a felhasználási feltétel. Abból konkrétan kiderül a tudnivaló.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Értem.
Én megpróbálnám az ügyfélszolgálatot felhívva a futárcéggel a neked megfelelő automatába átvitetni.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Nem jársz jobban, hogyha elmész a csomagért? Olyan problémás a másik csomagautomatához elmenni?
Nem tudom biztosra mondani, de szerintem ha felhívod a magyar futárcéget, akkor a neked tetsző csoamgautomatába teszik.
-
Rodzser Mór
senior tag
Kb. 1 (azaz egy) óra külkönbséggel adtam le és fizettem meg 2 rendelést. (azért lett így, mert az első rendelés után pár perccel adtak ~2500 Ft kedvezményt és ezt igénybevettem)
A nyomkovetés szerint a csomag összekészítése pedig 5 óra különbséggel történt meg.
Ebből a korábbi már megérkezett 2 napja. A későbbi meg legjobb esetben is holnap lesz a csomagautomatában. Tehát 3 nap diferencia lett az 1 órás rendelés különbségből. Furcsa.
Én meg azt hittem, hogy egybecsomagolják a 2 rendelést. -
Rodzser Mór
senior tag
Ugyan nem tudtam utólag módosítani, hogy lakcím helyett csomagpontra hozzák, de szerencsére Foxpost csomagpontra hozták.
Meg is írták a megrendelést követően, hogy nem biztos, hogy lakcímre hozzák, hanem helyette közeli csomagpontra. Amikor már láttam nyomkövetésnél, hogy bekerült a Packeta a menetbe, akkor már szinte biztos voltam benne, hogy csomagpontra hozzák.Azt talán tudjátok, hogy a Packeta és a Foxpost lényegében egy cég lett. Ezért került a képbe a Foxpost automata a Packeta-s nyomkövetéssel.
-
Rodzser Mór
senior tag
Megrendelést leadtam, de sajnos későn vettem észre, hogy lehet csomagpontra is kérni. Kerestem ilyen lehetőséget, de nem találtam. Engedi szerkeszteni a kézbesítési címet, de ott nem találtam olyat, hogy csomagpontra kérjem.
Van ilyen változtatásra mód? Ha igen, hol? -
Rodzser Mór
senior tag
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Temu oldalán egy adott terméket nem lehet kedvencekbe rakni / szívecskézni?
Nem találtam ilyen opciót. Emagon van ilyen.Mert nem raknám kosárba, csak rajta tartanám a szemem, vagy egy későbbi vásárlása tartogatnám.
-
Rodzser Mór
senior tag
Miért nem pörög ez a topik?
Csomószor látok mostanában temus reklámot youtube-on.
Miszerint ingyen kap a vásárló szerszámkészletet, meg drónt. Azt hiszem ezt a kettő portékát láttam így eddig.Ez valós ajándék, vagy van benne valami turpisság?
Nem igazán tűnik nekem hihetőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Cyberpunk 2077
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Gumi és felni topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Eladó Apple iPhone 17 Pro 256GB Kozmosznarancs
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezek de kretének.