Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz
elpescador
üzenetére
Előfordul.
Lehet telített azaz automata. -
Met
nagyúr
A 3 eurós vám ugyanakkor nem a teljes csomagra vonatkozik, mivel azt terméktípusonként kell kifizetni.
Azaz ha valaki 150 euró érték alatt egy csomagban több különböző terméket rendel, akkor mindegyikre külön-külön meg kell fizetni a vámot – ha valaki csak bizsut rendel egy csomagban, azokra összesen kell 3 eurót fizetni, de ha mellé, mondjuk, egy plüssjátékot vagy egy telefonkábelt is rendel, akkor azok után ismét fizetni kell.De majd a gyakorlatban kiderül.
-
Met
nagyúr
Ez csak egy szokásos lejárató cikk akar lenni...
Gondolkoztam gyors töltőn (jó volt amikor a Note 13 33W-os töltője pikkpakk feltöltötte a telefont) de azt tart vissza, hogy a telefont ne csessze el.
Töltő nálam is csak akkor van a konnektorban ha otthon vagyok, ha nem kell nincs áram alatt. Xiaomi, Ugreen mindegy.
-
-
Met
nagyúr
válasz
tatabike
üzenetére
Persze...
De minek kérjen visszatérítést ha nem jó lábára az a tetves cipő?
Cipő megy vissza, pénz jön vissza.
A párnahuzatod ok, nem olyat kaptál amilyet rendeltél, jelezted, jó fejek voltak kaptál full refundot. De ettől még tudod használni a párnahuzatot.De értékelje meg beszélgessen a bottal, idézlek Rá kell próbálni, ha nem jön össze, még mindig visszaküldheted.
Akkor ez az amire ne gondoljak? -
Met
nagyúr
válasz
internetezoo
üzenetére
Nekem egyszer jött szárazföldön cucc, a Same day vette át itthon a szállítást.
-
-
Met
nagyúr
válasz
Krisztianby
üzenetére
Teljesen jól működik a Temu.
Ha a megadott időn túl kézbesítik 1700 forint kreditet kapsz.
Ha sokáig nem mozdul a csomag akkor írják hogy utánakérdeznek és ilyenkor általában meg is mozdul a csomag. -
Met
nagyúr
válasz
AstraCDX
üzenetére
Igen, megkapod az 1700-at ami nem jár le. Tehát nem kell most felhasználni.
A szállító cégeknél elég nagy a szórás minőség tekintetében, depó és futár szinten is.
Sajnos nem lehet szállító céget választani, néha lehet személyes átvétellel kérni akkor csomagpontra/automatába viszik. -
Met
nagyúr
válasz
PainKiller13
üzenetére
Temu-n ilyen márkás cuccokat nem láttam.
-
Met
nagyúr
válasz
PainKiller13
üzenetére
Biztos, hogy noname, konnektorba dugható eszközt akarsz?
Oké hogy mindkettő kínai de ad valami biztonságérzetet egy Baseus, Ugreen stb. név. -
Met
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
Valamit variáltak.
Kevesebbet is lehet visszaigényelni mint régen, illetve most egy részét csak akkor lehet igényelni ha már megérkezett a csomag.
Kicsit trükközni kell hogy bekerüljön a kívánt cucc a listába amit kreditért lehet venni.
Megnézed a cuccot, esetleg berakod a kosárba, bezárod az appot, újra rányom a levélben a linkre, előbb utóbb bekerül amit megnézték. -
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Tudom, még mindig.
Várni kell. Egyik sem alap akció, random dobálja, az utolsó kredit visszatérítés után jött még kétszer. -
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Várni kell. Nekem június 13 óta július 30.-án küldött újra kredit visszatérítéses mailt.
Igaz jól megkavarták. -
Met
nagyúr
A kredit visszatérítéses promoról tudtok valami?
Régen elég sűrűn jött mail erről de mostanában semmi.
Vagy azért nem kapok mert van 11k kreditem
-
Met
nagyúr
válasz
Alladin888
üzenetére
Vidd be packeta csomagpontra.
-
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nekem eddig semmi gondom nem volt velük.
Ugyan a csomagkövetés nem működik, időablak nincs megadva mikor jön a futár, futár számát nem látni hogy esetleg rácsörögjek. Ugyan a címkén nincs megadva a címzett száma de valamelyik ledolgozós napon hívott hogy jönne, következő munkanapon jött.Szerintem ez is olyan mint minden futár cégnél, a kiszállítás minősége függ a futártól és/vagy a depótól.
-
Met
nagyúr
Értelmeztem a visszaküldés szabályait.
A rendelésből az első visszaküldés ingyenes, azonos rendelésből a második visszaküldés már fizetős.
Magyarul, rendelsz három dolgot, a háromból az egyik nem tetszik, ingyen visszaküldheted, ha rájössz hogy még egy cucc nem kell a háromból akkor annak a visszaküldése már fizetős.
Amúgy kolléganő most küldött vissza valamit, kapott egy kódot, bement a megadott csomagpontra, bemondta kódot és leadta. -
Met
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Nekem egyszer volt hogy lehetett személyes átvételt választani, ha jól rémlik asztali gépen voltam akkor.
De mindegy, néha adja csak.
-
Met
nagyúr
válasz
internetezoo
üzenetére
Vagy iMile viszi címre.
-
Met
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Mert csak néha van személyes átvétel lehetőség, ami az automatát jelenti.
Nem tudom hogy mitől függ. -
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Szerintem nincs.
-
Met
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
A Sameday-nek elég rossz híre van...
-
Met
nagyúr
válasz
AssAssynn
üzenetére
1. én sem tudok ilyenről
2. célszerű angol nyelven keresni, ha konkrét dolgot keresel akkor kell hozzá némi türelem
lehet kép alapján is keresni ha az úgy könnyebb.
3. Ahhoz hogy olcsóbb vagy ingyen legyen a termék, először kell némi befektetés.
Rendelgetsz, visszaigényelgeted a krediteket (minél nagyobb az érték, annál magasabb a visszaigényelhető kredit százalék). Ismerősöm állítása szerint már elég régóta csak kredittel fizet és rendelget folyamatosan. -
Met
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Ha nem veszed át csak magaddal cseszel ki, nem lesz cuccod és kérdés hogy az árát vissza adják vagy nem.
Nem hinném hogy a Temu választja ki hogy melyik szállítással vagy melyik automatába menjen a rendelés. Simán lehet hogy azért ment a másik automatába mert a hozzád közeli telített. De ez nem a Temu sara. -
Met
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Nyilván arra kell fogni a hibát aki nincs ott
Nekem egy rendelés volt aminél volt lehetőség a személyes átvételre, ami csomagpont volt.
Amikor a cím helyett csomagpontra küldik akkor is mindig a legközelebbi automatába hozták. -
Met
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
Néztem, de nem találtam ilyen lehetőséget.
Szerintem ez inkább jó dolog, nem kell futárt várni, nincs az hogy nem viszi ki kétszer és visszamegy a csomag.
Nyilván ez így szar hogy a város másik felére rakta be, közelebbi automata nincs? -
Met
nagyúr
válasz
teleahocipöm
üzenetére
És miben kellene segíteni?
-
Met
nagyúr
Valaki igényli vissza a krediteket naponta?
Mi van akkor ha több vásárlás is kredit visszatérítős?
Összeadódik a két vásárlás visszaigényelhető kreditje? -
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nem nagyon lehet kiszámítani a szállítást.
Nekem most iMile hozza, előtte packetára ment. -
Met
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Semmit, néha nem enged csomagpontot választani.
De ha az van a fix címedhez legközelebb akkor oda fog menni. -
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nem mindent lehet csomagpontra kérni.
-
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Vásárláskor ki tudod választani a kosárból hogy mit akar megvenni.
-
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nem találtam én sem, de tedd be a kosárba, aztán majd kapsz értesítést hogy megkapod olcsóbban

-
Met
nagyúr
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Egyben szokták küldeni.
-
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Én sem értem miért nem pörög.
Van kredit rendszer (nem tudom mióta).
Ha bizonyos termékeket veszel annak az árát kreditben vissza kapod (de lehet többet is) csak igényelni kell a visszatérítést. Csak az appból működik.
Nem kell minden szart összevásárolni, mert ha valamit ami kell, párszor megnézed, előbb utóbb bekerül a kredit visszatérítéses cuccok közé. Milyen érdekes mi?
-
Met
nagyúr
Csak az appban van ilyen kredit visszaigénylős termék ajánlat lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kolléganőm is előadta ezt egyszer, de nem sikerült megértenem