Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
válasz
margithid
üzenetére
Felejtsd el a tagot, mindig szidja a Temut itt a csoportban.
Olvass vissza. Én kettőt rendeltem, mindkettőt időben megkaptam. Nincs plusz vám, nincs plusz áfa. Olyan, mint egy magyar webshop, kiválasztod a termékeket, kosárba teszed, rámész a vásárlásra, kifizeted a magyar bankkártyáddal, aztán vársz 5-10 napot és a futár már hívni is fog, hogy a kapudban áll. Annyit fizetsz csak amennyit az oldal kiír, nem vonnak, nem kérnek utólag semmiért pénzt. A szállítás folyamatáról állandóan kapsz értesítéseket. Eddig én azt kaptam mindig, amit a képeken láttam, teljesen jó, én elégedett vagyok. Ne félj tőle.
Milyen kezdeti akcióra gondolsz? Másold be. Gondolom olyan, hogy kapsz egy tabletet (vagy valamit), ha veszed 5 terméket x ezer forintért. Vágj bele, azt kapod majd, amit kiválasztasz és annyi pénzért. Nyilván ezek az ingyen cuccok nem high-end kategória, de ezt gondolom te is tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange 1OO% ! még 1OHó nemzetközi APPLE GaranciA
- Eladó Nvidia GeForce GTX 1080 Ti olcsóbban, hibás ventivel
- LOQ 15AHP10 15.6" FHD IPS Ryzen 7 250 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Legion 5 15IAH7H - 32GB, 1TB, 12700H, 3070 Ti, 165Hz WQHD
- ÚJ csak beaktivált Apple iPhone 17 Pro 256GB deep Blue 1OO% ! 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciA
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs