- Mini PC
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
válasz
teleahocipöm #80 üzenetére
Mivel repülővel jönnek, biztos van valami komolyabb feljegyzés rajtuk, hiszen hogy is készülne el a vámkezelés? Utána viszont egy maglódi központba viszik, ott gondolom rányomják azt a matricát, ami az itthoni kiszállításhoz kell. Én azt látom, hogy egy rendkívül jól megszervezett logisztika van ebben. Gyakorlatilag félnaponta változott valamit a csomagom státusza. Nem ültek rajta soha. Talán csak a repülő felszálására kellett várni egy napot, de az gondolom a folyamatos pakolás és a repülőtéri terheltség miatt volt. Szóval én elégedett vagyok velük. Többször van, hogy magyarországi rendelések is 5-6 napra érkeznek, hiába írnak 1-2 napot a honlapon.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest