-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Nem akarom hogy aztán balhé topik legyen, de nap mint nap látjuk hogy nem ismerik sokan a rendszereket, meglesnének róla valamit - milyen, milyenné alakítható, mikkel kell kiegészíteni/tuningolni, mennyire melós, mennyi hozzáértés kell hozzá. VAGY ráhagyjuk hogy az androiddal csak sört nem lehet nyitni, vele mindenki okosnak érzi magát, és a többi mind xar oszt joccakát.
-
MC Pite
veterán
Másik topikból idézet; szerintetek ide elférne? (Bár a témanévből akkor ki kéne dobni az android szót...Ö
"Létezhet hogy nincs olyan okostelefonos téma ahol kötetlenül lehetne róluk, oprendszerekről értekezni? Pár példa/készülék/user telefonja bemutatásával persze. Vagy ennek itt lenne a helye?
Mivel ahány ember annyi igény ezért persze több telefon mérvadó egy rendszerrel (pl kipróbáltam mindent mert ugye számomra új dolog volt az érintős ui; több hs, frissülgető widgetek, kontaktok a főképen, innen-onnan behúzható gyorsindítósávok, stb - de maradtam 4 ikonnál, a többi nem kell vagy zavart egy idő után. Opera,sms,menü,billzár). Én pl inkább kattintok gyorsan mint lapozok, ehhez igazítottam a menümet is, 1-1 képről a ritkábban használt dolgok 'lógnak' csak le. Több ikonnak sem volt így értelme (megint újra kéne gondolni ahhoz a kiosztást ).
Vagy rajtam kívül a lőtéri kutyát sem érdekli?
(Milyen egy sima, milyen egy Shelles, milyen egy egyéb rendszer, általában milyen programokat raknak fel -mi xar gyárilag vagy mik hiányoznak-, mennyire fontos a szignózás/rootolás/jailbreak, mennyire lehet ezek nélkül 'boldogulni', stb.) Én marhára örültem volna ilyennek amikor telefont kerestem"
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest