- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Ezt láttad már, hátha érdekes: ASRock 4X4BOX-V1000M - ~58K HUF?
Igaz, hogy csak ZEN1 (AMD V1605B, kb. ~ Ryzen 2500U), úgyhogy pl. nincs hivatalos win11 támogatás, viszont elég combos gép az árához képest.Jevons paradox
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
tag
Passzív eszköz, fekvő, műanyag házban. Best buy
"Sum ergo cogito; cogito ergo dubito" - Jonathan Hepburn
-
murrayd
csendes tag
Ha kapható lesz, akkor is olyan árcímke lesz rajta, amitől csuklani kezd bárki, aki nem tudja elszámolni itt vagy ott.
Tavaly decemberben vettem egy használt i3-as ASRock Beeboxot (távirányítós, erre vágytam, jéj) - már az is fájt.
-
veterán
Gusztustalan a legvégén ez a "zöld" reklám. A keletkezett elektronikai hulladéknak mi lesz majd a sorsa?
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
secretgarden
aktív tag
Tetszik az N200. Ebből végre lehet villámgyors passzívan hűtött Chromebookokat és elfogadható Windows laptopokat készíteni. 4966 Passmark pontot kapott. Persze azért halkan megjegyzem, hogy a hasonló fogyasztású és szintén passzívan hűtött Snapdragon 8 Gen 2 meg 6500 pont, úgyhogy még van hová fejlődnia az Intelnek, de kétségkívül nagy ugrás ez az N200 a 3300 Passmark pontos Pentium N6000-hez képest. Remélhetőleg felismerték hogy fontosabbak az ultramobil eszközökbe a passzívan hűthető 6-7Wattos procik mint a 125 es még több wattos asztali procik, miután egyre kevesebb asztali gép fogy viszont egyre több ultramobil eszköz.
-
koby11h
őstag
N200, 16 GB, 1 TB SSD és nekem maximálisan elég lenne.
Ez a teljesen passzív működés, kis méret nekem nagyon pozitív haladási irány!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
törölt tag
Off: n305-ös procival van már a környéken laptop? Csak indonéziában látok pár Acert.
-
-
Patice
nagyúr
Jaaa, hogy retro gaming. Az szerintem ezeknek már nem gond.
Nekem egy J5005-ös procis Intel NUC-om van, ez gyengébb pontszámokban, mint a cikkben lévő és pl. a gyerek Minecraft-ja simán ment vele FullHD-ben.
Meg ez a gép már fogad M.2 SSD-t is, az is sokat számít nálam is, hogy egy fürge SSD-t raktam bele és a RAM-ot is érdemes kimaxolni sebességben.Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az N200-zal és 16 GB RAM-mal szerintem ellennél vele, 4K YT-bal is.
A retro(bb) gaming is patika lehet ezzel. Én pl. biztos tudnék korrektül OpenGL-ben Doomozni DSDA-val, szóval mehetnek hozzá rendes beviteli eszközök, meg egy 100+ Hz-es monitor is.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ceia
őstag
Az NFS5 kevésbé terheli a rendszert, mint a Youtube 720 p. Szépen megy E3300 dual-core celeronon és Intel G31 integrált vga-val. A directx a kérdéses, ez a minigép képes-e használni? Ha a WinUAE elmegy rajta, lehetne Amiga játékokkal is játszani. A Raspberry Pi 4 tudja, még a Saturn 3D játékokat is szépen viszi.
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
ceia
őstag
Nagyon szép, de vajon netezős gépnek alkalmas? (Youtube 720p) És elvinné 1280x1024-ben az NFS -öt? Ha ezeket tökéletesen tudja, nekem elég lenne a teljesítménye. Viszont aggasztó, hogy a hibák kijelzésére gondoltak. Talán lehetnek?
it's more fun to compute
-
maxim7
csendes tag
Sajnos az Asus csak reklámozza a termékei5, de kb soha sem kezdi el árulni is őket.
Ez lenne a következő passzív hűtésű nano serverem, amely már támogatja a windows 11-et.
A jelenlegi J3160-as processzort váltaná az N200-as, HA végre meg is lehetne venni! XDXDXD -
Graob160
csendes tag
És mennyit engednek a feléből ?
Üdv Graob160
-
Patice
nagyúr
Az N200 6W-ból hoz olyan teljesítményt, mint egy Core i5 7500T 35W-ból.
6 évnyi fejlesztés....
Nem rossz.Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
Reinhardt
őstag
But can it run Crysis?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX1060 3GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z270 i5 7500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN S3 TG 500W
- Bezámítás! Apple Mac Mini M2 2023 8GB 256GB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Strix B360 Intel i5 9400F 16GB DDR4 480GB SSD RX6600 8GB Rampage Shiva Chieftec 600
- BESZÁMÍTÁS! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Eladó Konfig I5-9400F 16GB DDR4 480GB SSD GTX1660 Super 6GB!
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -számla is -1 év gari
- Alaplap ASUS TUF GAMING B760-PLUS WIFI /Intel Core i7-12700K/16GB 6000MHz DDR5RAM!!! Garancia!!!
- Eladó GamerPC/A kép csak illusztráció/
- Nitro 5 NH.Q7MEU.002 gamer laptop (15,6'' FHD/Core i5/8GB/512 GB SSD/GTX1650 4GB/NoOS)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest