- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- UHD filmek lejátszása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Ezt láttad már, hátha érdekes: ASRock 4X4BOX-V1000M - ~58K HUF?
Igaz, hogy csak ZEN1 (AMD V1605B, kb. ~ Ryzen 2500U), úgyhogy pl. nincs hivatalos win11 támogatás, viszont elég combos gép az árához képest.Jevons paradox
-
-
Passzív eszköz, fekvő, műanyag házban. Best buy
"Sum ergo cogito; cogito ergo dubito" - Jonathan Hepburn
-
murrayd
csendes tag
Ha kapható lesz, akkor is olyan árcímke lesz rajta, amitől csuklani kezd bárki, aki nem tudja elszámolni itt vagy ott.
Tavaly decemberben vettem egy használt i3-as ASRock Beeboxot (távirányítós, erre vágytam, jéj) - már az is fájt.
-
Gusztustalan a legvégén ez a "zöld" reklám. A keletkezett elektronikai hulladéknak mi lesz majd a sorsa?
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
secretgarden
aktív tag
Tetszik az N200. Ebből végre lehet villámgyors passzívan hűtött Chromebookokat és elfogadható Windows laptopokat készíteni. 4966 Passmark pontot kapott. Persze azért halkan megjegyzem, hogy a hasonló fogyasztású és szintén passzívan hűtött Snapdragon 8 Gen 2 meg 6500 pont, úgyhogy még van hová fejlődnia az Intelnek, de kétségkívül nagy ugrás ez az N200 a 3300 Passmark pontos Pentium N6000-hez képest. Remélhetőleg felismerték hogy fontosabbak az ultramobil eszközökbe a passzívan hűthető 6-7Wattos procik mint a 125 es még több wattos asztali procik, miután egyre kevesebb asztali gép fogy viszont egyre több ultramobil eszköz.
-
koby11h
őstag
N200, 16 GB, 1 TB SSD és nekem maximálisan elég lenne.
Ez a teljesen passzív működés, kis méret nekem nagyon pozitív haladási irány!"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
törölt tag
Off: n305-ös procival van már a környéken laptop? Csak indonéziában látok pár Acert.
-
-
Patice
nagyúr
Jaaa, hogy retro gaming. Az szerintem ezeknek már nem gond.
Nekem egy J5005-ös procis Intel NUC-om van, ez gyengébb pontszámokban, mint a cikkben lévő és pl. a gyerek Minecraft-ja simán ment vele FullHD-ben.
Meg ez a gép már fogad M.2 SSD-t is, az is sokat számít nálam is, hogy egy fürge SSD-t raktam bele és a RAM-ot is érdemes kimaxolni sebességben.Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
Az N200-zal és 16 GB RAM-mal szerintem ellennél vele, 4K YT-bal is.
A retro(bb) gaming is patika lehet ezzel. Én pl. biztos tudnék korrektül OpenGL-ben Doomozni DSDA-val, szóval mehetnek hozzá rendes beviteli eszközök, meg egy 100+ Hz-es monitor is.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ceia
őstag
Az NFS5 kevésbé terheli a rendszert, mint a Youtube 720 p. Szépen megy E3300 dual-core celeronon és Intel G31 integrált vga-val. A directx a kérdéses, ez a minigép képes-e használni? Ha a WinUAE elmegy rajta, lehetne Amiga játékokkal is játszani. A Raspberry Pi 4 tudja, még a Saturn 3D játékokat is szépen viszi.
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
ceia
őstag
Nagyon szép, de vajon netezős gépnek alkalmas? (Youtube 720p) És elvinné 1280x1024-ben az NFS -öt? Ha ezeket tökéletesen tudja, nekem elég lenne a teljesítménye. Viszont aggasztó, hogy a hibák kijelzésére gondoltak. Talán lehetnek?
it's more fun to compute
-
maxim7
csendes tag
Sajnos az Asus csak reklámozza a termékei5, de kb soha sem kezdi el árulni is őket.
Ez lenne a következő passzív hűtésű nano serverem, amely már támogatja a windows 11-et.
A jelenlegi J3160-as processzort váltaná az N200-as, HA végre meg is lehetne venni! XDXDXD -
Graob160
csendes tag
És mennyit engednek a feléből ?
Üdv Graob160
-
Patice
nagyúr
Az N200 6W-ból hoz olyan teljesítményt, mint egy Core i5 7500T 35W-ból.
6 évnyi fejlesztés....
Nem rossz.Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/patice/keres.php?usrid=282986
-
Reinhardt
őstag
But can it run Crysis?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az RGB-s fénydióda implementálását ezúttal nem a divatnak megfelelni akarás, hanem a hideg ráció indokolta.
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G7 SFF asztali számítógép
- GAMER PC! 2070 Super/Ryzen 7 3800X/32GB RAM/500GB SSD + 500GB HDD
- HP EliteDesk G2 800 torony + gtx 1050TI
- Gamer PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB DDR4 , 480GB SSD , 1TB HDD
- HP Z840 Workstation PC XEON E5-2640 V4 (10X3.4Ghz) CPU 128GB RAM 512GB SSD QUADRO P5000 16GB DDR5 !
- Eladó 2K Gamer PC - RX 6800 OC 16GB GDDR6 + R7 5700G /16GB DDR4 /1TB SSD /LCD AIO
- Retro PC 2000 Midi Tower Packard Bell Club Pentium III 733mhz 128mb
- Intel i5-3570 3.4GHz / Kingston Fury 2x8GB / GIGABYTE GA-H61M-USB3-B3 / Thermaltake Berlin 630W 80 P
- DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT
- AOC 75HZ
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest