- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
baroczp
tag
Nekem a Miro bejött, de a saját szoftvere nem az igazi felvételhez...
-
HEBI
senior tag
Csak, hogy legyen egy hauppauge tapasztalat is.
Nekem egy Hauppauge WinTVGo van. Ez a hauppauge alapmodell(nincs távos,nics rádió,mono vétel). A hozzá adott és letölthető szoftverrel átlagos a kártya, de újabban egy Dscaler nevű progit használok. Nagyon durva szép képe van és a hangja is nagyon jó. Ha Tvt akarsz nézni, arra tökéletes. Felvenni is lehet vele, csak ahhoz bika gép kell. Ja és van egy tök jó s-video bemenete.
Nekem jó. -
wassermann
addikt
Nekem is Avermédia van. Több mint egy éves, szép a képe. Viszont nem a hozzáadott szoftvert használom, mert a TV-kártyákhoz adott szoftverek többségéhez hasonlóan egyedi tömörítést használ.
-
peti bácsi
csendes tag
Én vásárlás előtt ki tudtam próbálni több kártyát is és ez alapján úgy döntöttem, hogy csakis Miro vagy Hauppauge.
A Pixelview nem ment nálam, a Kworld-nek pedig iszony rossz volt a képe.
Végül Miro PCTV pro-t vettem.
A saját szoftvere elég szarul vesz fel, de WinVcr-t használva szép minőségben tud felvenni 384×288 Mpeg2-be, 766 Cerka, 256 MB ram UDMA 66-os vinyóval. -
The_Tom
senior tag
Hello!
Miro PCTV (pro): nagyon jo nem tul draga, semmi gond vele. nagyon jo benne hogy programozni lehet a taviranyitot, igy barmilyen gombot, billentyukombinaciot hozza tudsz rendelni a gombokhoz. hatranya: a taviranyito elfoglal egy soros portot, nemtom szamit-e.
Pixelview: ebbol olyan volt amihez adtak ajandek webkamerat es ugy volt brutto 20. Ez is jo, csak ennek gyengebb volt a tunere: ertsd: mig a miro egybol minden adast megtalalt, ennek be kellett rakni egy erositot vagy miaszoszt a kartya ele mert anelkul nem talalta meg az osszes adast. egyebkent ez is ment korrektul. elonye: a masik hatrany: nem kell kulon port a taviranyitonak mert a kartyaba kell dugni, tok jo volt a hozza adott kamera is.
Ennyi.
Üdv. -
stuba
csendes tag
Hali,
nekem egy Avermedia kártyám van. Már több mint 2 éves, de minden csatornát felismer, és jól vesz fel.
Apropó csatornák: a kódolt adásokkal sikerült valakinek valamit kezdeni?
Üdv -
Den
veterán
Magicomp, Kworld tv878rf, tv+rádió távirányítós nettó 9900
-
leontm
tag
Nekem egy Lifeview Flyvideo 2000-es kártyám van, 14k+áfa, tökéletesen működik, jön vele a TXT, FM rádiós, távirányító, kábelekkel stb. Korrektül működik még a legszarabb gépeken, jól megtalálja a csatikat, lehet finomhangolni, amit kell azt tud, ha izmos géped van, mondjuk egy ghz felüli, akkor valósidőben tudsz vele rögzíteni, jó minőségben. Értem ez alatt filmeket, klippeket rögzíthetsz igen jó minőségben, persze nem lesz olyan mint a dvd-rip, amolyan vcd minőség. egyetlen hátránya hogy felvételkor monoban rögzít, ez nem tul nagy probléma, de a 3000-es széria +5k-ért tudja. nekem nem ért meg annyit:) mindenkinek csak ajánlani tudom, persze otthoni célra, nem studióba-profikak!
-
CsendPenge
őstag
A depon 23,5 rugóért írják...
[L]http://www.depo.hu/lista.php3?id=54[/L] -
CsendPenge
őstag
-
LaBamba
csendes tag
Az árlistákban ilyenek szerepelnek, hogy Avermedia, Hauppauge, Kworld, Leadtek, LifeView, Pixelview, Wayjet, de sajnos egyiket sem ismerem.
-
Bagoly
senior tag
válasz
CsendPenge
üzenetére
A pro verzioban nincs meg már a régi hiba? (zúgás volt a felvett adás hangjában)
-
LaBamba
csendes tag
Brutto 20 körül gondoltam. Volt már dolgom Studio PCTV-vel, azok tényleg jók, ráadásul a távirányítóját is jól tudtam progaramozni, a BSPlayert is azzal vezéreltem, úgy egézs kényelmes mozizni.
-
LaBamba
csendes tag
Tervezem egy tv-kártya elhelyezését a gépemben, viszont nem tudom, hogy milyet érdemes venni. Valamit, ami nem olyan drága, szép a képe, van benne tv, txt, rádió, esetleg sztereó. Ha rögzíteni is tud az már csak hab a tortán. Akinek vannak tapasztalatai vmilyen típussal kapcsolatban, kérem írja le nekem. Kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 6950 XT 16GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Új bontatlan ASUS ROG Keris II Origin vezeték nélküli gamer egér Fehér
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest