Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Üdv!
Elég régi már a topik és elég nehezen is akadtam rá, de éppen talán telefonos központ problémakörben keresnék megoldást.
Egy nonprofit civil szervet részére kellene egy telefon központ vagy esetleg valamilyen egyéb megoldás a következő probléma áthidalására:
Egyetlen analóg fő telefonvonal van, mely a Magyar Telekom rendszerébe tartozik.
- Egy ismerős ügynök bepalizása következtében (a történetet most nem részletezem) előhívóként ACN-en keresztül mennek a hívások. Sajnos a díjaik drágábbak, mint az aktuális Telekomos csomag díjai, ezért 1515-öt kell folyamatosan ütögetni a hívások előtt
- Személyre szabott kimutatás kellene a kimenő hívásokról
- Jelenleg a kiépített riasztórendszer telefonon kommunikál az ügyeleti központtal
- a telefonvonalra fax is van csatlakoztatva
- két készülékre kellene bővíteni a telefonos rendszert, melyekről külső hívásindítást lehessen megvalósítani az egy fővonalon keresztül
Talán minden lényeges elemet leírtam amire megoldást szeretnénk. Első körben egy telefonközpont beiktatása a rendszerbe ötlött fel, bár hozzáteszem ez teljesen laikusként került előtérbe. Lehet más költséghatékonyabb megoldással is megvalósíthatók az elképzelések.
Remélem lesz aki tud egy kis segítséget nyújtani számomra
-
vaxi
csendes tag
Kedves mkbla!
Amennyiben csak egy 4-5 klienses (értsd: 4-5 mellékes) rendszerre van szükséged az nagyon olcsón megoldható.
1 BRI-s 4 mellékes rendszert már 39K+ÁFA-ért is lehet kapni.
Ahhoz hozzá tudsz rakni egy tarifaszámláló SW-t. Ára: kb. 50-80K.
Tudom vicces de a SW drágább mint a vas.
Remélem segítettem. -
vaxi
csendes tag
válasz
sziszegőII #14 üzenetére
Kedves Sziszegő,
Ehhez a szoftverhez van leírásunk. De jogosult vagy egy sajat példányra, ha jogosult felhasználója vagy a szoftvernek.
www.compargo.hu
tel:06 1 4386070
vagy
www.matavcom.hu (ők forgalmazzák, mert megvették a copargo kft-t)
De szerintem sokkal jobb (és nem utolsó sorban sokkal olcsóbb) rendszer a Profitel rendszere mely TAXAWIN névre hallgat. A ő honlapjuk:
www.profitel.hu -
sziszegőII
tag
Esetleg valaki tudna nekem segíteni abban hogy a matávos Compargo szoftverhez kellene leírás.
-
mkbla
senior tag
kösz mindenkinek.
még vki? -
yaksi
aktív tag
Segítségre lenne szükségem:
Tud valaki nekem segíteni, hogy honnét lehetne megszerezni egy Solomon SPX-104 típusú telefonközpont leírását? Magyar vagy angol nyelvű is jó.
Előre is köszi.
yaksi@freestart.hu -
Alex91
félisten
Nalunk egy DOS-os PC csinalja a hivasok regisztralasat. Compargo vagy mi a neve
. Mar a proginak, ami rajta van.
[Szerkesztve] -
hunluigi
senior tag
Gondolom az az Panasonic Excersior -volt (már az árból itélve) szvsz arra azért nincs szükség ha csak késöbb bővíteni nem akartok az Excersior bővíthető (kártyás rendszerű) de amit fentebb írtam az fix (tehát késöbbiekben nem bővíthető csak társközponti üzemben de az macera...) vagyis 6 fővonal 16 mellék
-
hunluigi
senior tag
Panasonic 6/16 hibrid (típusszámot így hirtelen nem tudok fejből) kb. 170K körül van,kezel rendszer és analóg készülékeket is (de csak a hibrid) és egy rendszer készülék hozzá (programozás miatt muszály) kb 40K nagyon jól egyszerűen (bamba juzer által is) programozható megbízható cucc... RS-232 keresztűl forgalom naplózást is tudja (ha jol vettem ki ez a lényeges szempont)
mod: most olvasom kell kisebb is az pedig a 3/8 hibrid ugyanezzel a paraméterrel... az kb 100K körül van..
[Szerkesztve] -
mkbla
senior tag
UP
na, még vki? -
steveetm
őstag
mail ment, mindkettőtöknek.
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
egyik cégünkél, ahol felügyelünk pont iet vittek ki 1-2 hónapja matávosok, hoztak hozzá doso progit is, minden hívás nyomonkövethető, trafiák beállíthatók, statisztikák stb, rákérdezek majd hogy mennyibe is volt ez nekik ha nem felejtem el(email-t küldhettek ha elfelejtem).
Üdv.: steveetm -
mkbla
senior tag
először is UP, mert most én is egy hasonló dolgot keresek.(inkább ugyanilyet) De nekem nem kell 16 kliens, 4-5 elég. Viszon fontos h mindenki telefonálása nyomonkövethető legyen, és szükség esetén ki lehessen nyomtatni h ki mikor mennyit telefonált.
Én még nem kaptam ajánlatot sehonnan, mert most kezdek utánajárni.
Vagy ha valahogy vmilyen számítógépes programmal/eszközzel ezt meg lehet oldani, akkor az ötleteiteket várom.
Előre is köszönöm. -
Nagy Feró
csendes tag
Hölgyeim és Uraim!
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna javasolni olyan telefonközpontot, ami úgy 16 'kliens'-t kezel kóddal és 500.000 alatt van cakkum pakk.
Kollégiumba kellene, nagyon magasak a telefonszámlák mert a gondnoktól kezdve a portásig mindenki a kolesz terhére telefonálgat éjjel nappal mindenhová...
szeretnénk, ha minden alkalmazottnak lenne egy kódja amivel telcsizhet, és nyomonkövethető a 'fogyasztása'...
szóval egy panasonic gépre kaptunk árajánlatot (280.000 körül volt...)
és beszereléssel mindennel együtt fél milka lenne... kicsit sokallom
Ha bárki találkozott hasonló géppel olcsóbban, vagy tudna küldeni linket, cégnevet, najon megköszönném
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest