Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Télbúcsúztató hardvermix
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watercolour
aktív tag
Sziasztok,
Banggoodról vásárolt Teclast M40 tabletem fél éve gyakorlatilag probléma nélkül működött pár nappal ezelőttig. Megpróbáltam feloldani a kijelzőt, de a power gomb nyomására nem kapcsolt be. Próbáltam tölteni, nagyon sokáig tartani a power gombot, semmire sem reagál. Mivel még garanciás, nyitottam a banggoodon ticketet, hogy javítást kérnék, itt a hibaleírás és a videó. Válaszként azt kaptam, hogy vigyem el egy helyi szervizbe, és utólag, ha reális a javítás költsége, kifizetik nekem, de ettől megszűnik a garancia. Őszinte leszek, ezt nem szívesen tenném meg, garanciában csinálják meg ők vagy javítsák meg, ahogy az elvárható.
Kérdésem az, hogy valaki találkozott már ennél a tabletnél ilyen hibával? Nincs rá valami házi megoldás? Elég dühítő ez.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- További aktív témák...
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Amazfit GTR Mini okosóra
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 44999 FORINT MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest