Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
válasz
< CyberBob > #448 üzenetére
Tökéletes. Most is arról írok.
Egy töltéssel 6-7 óra SOT megvan, nekem sim is van benne
Banggood szerintem -
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Tervezek venni egy Teclast M30 lte tábla gépet. Böngészés (asztali módban), messenger, viber, és 3d-s játékok mennének rajta. YouTube miatt a hangja se legyen rossz. Szerintetek ezekre jó lenne? Mennyit megy egy feltöltéssel, hol érdemes venni? Itthon is lehet kapni garanciával?
-
Jakuu
őstag
M30 rootolhato ?
-
KisApám
addikt
Teclast X98 Air 3G táblagápem van, 5.0 Androiddal.
Hogyan leehtne rárakni újabb androidot? Magától nem akar.Van egy Teclst M20 tálagápem is, 14 hónap után meghalt, alaplap cserés... hol lehet hozzá venni alaplapot?
-
Somatom
veterán
Van vkinek egy tabletről származó Telenor MyTV v 1.3.0029 -e? Elqrták a frissítést, a telómról származót meg nem telepíti az M16.
-
Tina_kk
friss újonc
Sziasztok! Februárban vettem egyTeclast T30as tabletet. Az Android rendszerének viszont nagyon sok hiányossága van. A beállítások alig vannak és eltűnt a futó alkalmazások 'gombom' eltűnt és a középső 'gombpanelek' bal oldalon vannak. Sehol nem találok rá rendszer frissítést. Tud nekem valaki segíteni hogy ez miért lehet és hogyan tudnám orvosolni?
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
A TECLAST X98 Air 3G-re rányomtam, hogy a tablet álljon vissza alapállapotba.
Kb. 2 órája csinálja, a kis zöld androidos robot kint van, allata hogy "Torles..."
Ez mennyi ideig fog tartani? Vagy a tablet meghalt úgymond? -
Somatom
veterán
válasz
bigiboyka #440 üzenetére
Ha nem tudja, az azért van, mert a Teclast nem rakta bele. Utólag nem nagyon látok rá lehetőséget (mármint root nélkül). Felhasználói jogosultságú alkalmazás csak bekapcsolt kijelző esetén tudja remapolni a hardvergombokat. Egy lehetőség talán működhet. A legújabb Tasker egyik ficsőrje, hogy egy PC -ről, ADB -n megadott engedély után képes bármilyen rendszerlog bejegyzést eseményként kezelni. Tehát, ha a hangerő gomb megnyomásának van bármi nyoma kernel szinten (kéne legyen), akkor a Tasker arra tud reagálni és bekapcsolni a kijelzőt.
-
bigiboyka
csendes tag
Üdv fórumtársak
Adott egy Teclast T30,a kérdésem a következő lenne nem találok a beállításokban sehol sem a képernyő felébresztés vagy bekapcsolást a hangerő gombokkal funkciót vagy a rendszer ezt nem tudja,esetleg ha valaki tud bővebb infót azt előre is köszönöm -
Somatom
veterán
válasz
tobias40 #437 üzenetére
A netes-appos verziót cáfolom. A külső megjelenítő sosem volt támogatott, mert az konkurenciát jelentene az otthoni TV -s szolgáltatásuknak. Régebben egy error üzenetet dobott. Most meg nincs hang.
A Telenornál nincs konkurens TV szolgáltatás. Ezért megy HDMI -n, Kodiban, vagy akár Castolható is. -
-
Somatom
veterán
válasz
tobias40 #432 üzenetére
Nekem bejön, bár egérrel van, ami nem kezelhető rajta. Ez fáj. Beszerzési lehetőségekben nem vagyok kompetens, de úgy látom, hogy a Banggoodon van billentyűzetes cseh raktáron.
-
Optika01
tag
Koszi mindenkinek. Akkor turelmes leszek meg egy darabig.😊
-
kresz2
aktív tag
Mit gondoltok,ha most rendelnék,vajon van esély hogy másfél hét alatt megkapjam?
-
Optika01
tag
Sziasztok!
Vettem egy M16 ot. Eddig tetszik, bar meg csak 2 napja hasznalom. Ami kicsit ilyeszto, az az aku ido, abbol is a tétlen hasznalatban merulo akku: 4 ora tetlenseg es 14% merules. Van esely, hogy ez nehany toltes utan javuljon? Esetleg javaslat, hogy milyen appal lehet ellenorizni, nem ragadt e be valami, illetve ponositani a fogyasztokat?
Koszonom! -
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül reális áron eladó Teclast P10HD vagy P80X ? -
lorinho
tag
Sziasztok Teclast M89 típusú tablet nem kapcsol be. Töltöttem órákon át, semmi. Valakinek van tippje mit lehet vele kezdeni? :
Közben nagy nehezen bekapcsolt -
atos30
aktív tag
-
KisApám
addikt
A TECLAST M20-at lehet a micro USB csatiján keresztül HDMI-re átalakítóval pl. monitorra/TV-re kötni
-
cannibal
senior tag
Sziasztok! Én is szemezgetek a T30-al. Nekem az lenne a kérdésem, hogy támogatja -e a többfelhasználós módot? Arra gondolok, hogy több google fiókkal lenne használva és a lezáró képernyőn látnánk, hogy épp kinek a fiókjába lépnénk be, lehetne váltogatni és mindenki a saját beállítását tudná használni. Gyakorlatilag egy családi közös használatú tablet lenne.
-
hardline
senior tag
Factory Resetre gondoltam.
Kikapcsolt állapotban hosszan nyomd a hangerő fel + bekapcs gombot. Kiválasztod a recovery opciót, majd wipe data/factory reset. Mindent töröl. Teljesen gyári állapotra áll vissza. Mehet egy wipe cache is, nem árt.
Lényeges, hogy ha a hangerő le+bekapcsot nyomod, akkor valami kínai szöveges cucc jön be, sikeresen össze vissza nyomkodtam, szerencsére valami teszt kezdett el lefutni, nagyobb bajt nem csináltam.Tehát ne így indítsd! Csak csirkelábas szöveg volt. A power gomb meg az oké...
-
Zizy
csendes tag
És azt hogy kell csinálni, nem értek hozzá, mi az FR?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Apple asztali gépek
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Ipad Mini 5 wifi
- ELADÓ - Amazon Kindle 2024 16GB Black (ÚJ, SZÁMLÁVAL)
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest