Hirdetés
- iPad topik
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Milyen processzort vegyek?
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - SSD kibeszélő
 - Azonnali alaplapos kérdések órája
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - OLED TV topic
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dzoli
tag
válasz

Latyakk

üzenetére
						98 komment van, ha jól emlékszem, és a negatív véleményének szívesebben ad hangot az ember. De ha jobban megnézed, azért vannak ott 4-5 csillagos értékelések is jócskán. Én is olvastam olyanokat pl., hogy távolkeletről regisztráltak és panaszkodtak a magas spreadre. Csak annyi esze nem volt, hogy amikor ott nappal van, itt még éjszaka, és az ügyfelek nagy része európai, így kevesebb a forgalom is. Így értelem szerűen magasabbak a spreadek. Nekem nem volt még problémám velük, és más ismerősömnek sem. Pénzt küldenek haza, durva trükközéssel még nem találkoztam. Széles a kereskedhető termékek köre, jók a napközbeni spreadek, jó a rendelkezésre állás. Csak ritkán kapok requoteot, gyors mozgásoknál. Nem vagyok az ügynökük, semmi hasznom nincs, ha reklámozom őket.
Nincs tökéletes bróker, előnye-hátránya lesz mindegyiknek. Lehet válogatni, van belőlük elég. 
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
 - iPad topik
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Milyen processzort vegyek?
 - Futás, futópályák
 - BestBuy topik
 - Fejhallgatós találkozó
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - PlayStation 5
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - További aktív témák...

- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/

- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
 - HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
 - Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest