Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GlaP
csendes tag
Ezzel csak az a baj, hogy valószínűleg nem csak egyszerűen kihajítnak, hanem az, hogy zárolják a számlát, ami valószínűleg azt is jelenti, hogy utalni sem tudsz róla.
Egyébként meg az is lehet, hogy egyszerűen csak semmisnek nyilvánítják az ilyen kötéseket. Olvasgasd egy kicsit az MM-ekkel köthető szerződéseket. Az apróbetűs részeket is. Elég tág területet hagynak maguknak ahhoz, hogy az ilyesmit meg tudják akadályozni.
Még azt is el tudom képzelni, hogy esetleg még a letéted (egy részét) is visszatartják ilyenkor valamilyen indokkal. Bármilyen kiábrándító is, itt sincs olyan, hogy könnyű pénz.
-
Gh0sT
addikt
MM bróker biztosan kivág, ECN-nél pedig nem működik. Egyébként MM brokit is találni kellene hozzá, hogy így menjen.
Többet szerettem volna futtatni mint három nap, de volt egy kis probléma a gépemmel. Ma indítottam egy új számlát 1000 EUR-val, 6 devizapáron. Kíváncsi vagyok, mely párok lesznek profitábilisak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest