Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
indigo
aktív tag
Igazad volt, nagyon nem termett babér az éjszaka nyitást követően, el is aludtam.
A következő kérdésem lenne:
Ha 1 idősíkot nézek (pl.1 perces) csak, honnan tudom, hogy korrekció van vagy trendváltás van? Kell-e/muszáj-e nagyobb idősíkokat is figyelembe vennem? Konkrétan arra gondolok, ha megvannak a beszálló pontjaim, honnan tudom, hogy érdemes lesz beszállni (kicsit ellentmondásos) és nem torpan meg az emelkedés/süllyedés, tehát nyerni is fogok a trade-n, nem csak nullszaldós?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch 7 41mm starlight Nike edition
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest