Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztrixi78
csendes tag
Stimmel amit írsz !!! ...csak eddig én a %-os szabályhoz tartottam magam, ahogy Fecdzo írta és úgy gondoltam naívan, hogy akkor a nagy többség hasonló módon számolgat !
Persze a stopok nagyon hamar kimentek a merev szabály miatt, ezért kértem segítséget korábban és írtátok, hogy a kötésmennyiséget kell akkor változtatni, úgy hogy hellyel-közzel a kockázandó tőke %-os összegéhez igazodjon, ill. fibo szintek alá-fölé, stb. ahogy írtad !Fecdzo: próbáltam 15-30 perces elemzés alapján kötni, de mikor beszállnék, annyira "elérhetetlennek" látszik az ár per pillanat akkor és így elbizonytalanodok, hogy reális e a dolog..?...látszik, hogy még nagyon nem bízok magamban !
Mindenesetre köszönöm a helpet neked is és Fecdzónak is...kifogom próbálni a margin-os szisztémát is.
-
Fecdzo
senior tag
Ne keverd már szegénynek bele a margint...amúgy a klasszikus értelemben semmi köze a marginnak a kockázathoz.
Mi arra vagyunk kíváncsiak, hogy ha kistoppolódunk akkor mennyit veszítünk! Előtte megnézzük, hova tettük a stoppot (vagy fix vagy csúcs/völgy vagy gyertya vagy valami) az entrynkhez képest. Így tudni fogjuk ha nincs igazunk akkor mekkorát vesztünk és az hány %-a a tőkénknek. Az most teljesen fölösleges, hogy most teszem azt 20 dodóval kontrollálunk xK dodót, hiszen az számít mikor stoppolódsz ki és az milyen messze van az entrydtől....ha messze van a stopp akkor kevesebbet kell bekötni...ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB 512 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő