Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GlaP
csendes tag
Azért még kérdezgetnék néhány dolgot, hátha tudsz segíteni. Előre is bocs, ha hülyeség, én nem nagyon értek ehhez, inkább technikai oldalról próbálom felfogni a dolgokat.
Szóval, ami még érdekelne, az az, hogy a kliensprogramok mennyi és milyen adatokat kapnak? Pl. hogy kapsz meg egy árfolyamot? Úgy tudom, hogy vannak olyan szolgáltatások, ahol "relaltime" adatokat is kaphatsz. Ez mit jelent ebben az esetben? Mekkora időközönként kapod az adatokat? Van-e értelme itt pontosságról, szórásról, stb. beszélni? Pl. azt láttam több helyen is, hogy az értékek box-plotokkal (IQR?) vannak feltüntetve, tehát, gondolom, van szórásuk, statisztikailag kezelhető értékekről lehet szó. Az is feltűnt, hogy a boxok adott esetben nagyon szélesek, vagy keskenyek, vagy nem középre esnek. Ebből arra következtetek, hogy nem normál-eloszlásról van szó. De hogy vannak kiszámolva? Sima hisztogram esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Xbox tulajok OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 5070 Twin X2 OC 12G Új Garanciával
- GAMER Legion Ryzen 7 3700X/16GB DDR4/RX 5700XT 8GB/512GB NVME SSD/
- OMEN GAMER PC Intel i7 10700 / 16GB DDR4 / RTX 2070 / 1TB nvme SSD
- GAMER INTEL I7 10700/ 32GB DDR4 / RTX 3070Ti / 2TB NVME SSD / 1TB HDD /
- Epson EH-TW650 Full-HD projektor 740 üzemórával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest