Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xors
senior tag
válasz
SityiSXT
üzenetére
Nekem ha elment a net, akkor full elment. (Wifi + Kábel)
Most beszéltem egy T-home szervizessel, aki azt mondta, hogy nem bírja el a modem ha sok készülék van hozzá csatlakoztatva, meg a NAS -nak a portkonfigurációt, ezért lehetett a hiba.
Úgyhogy ma átszerveztem az egész itthoni hálózatot.
A modemen kikapcsoltam a wifi-t és rákapcsoltam a routeremet. Innentől kezdve minden eszköznek a routerem fogja osztani a IP címet és a port forward -dal is a routerem fog foglalkozni, mivel a technicoloron DMZ -be raktam.
Így nem terhelem a DHCP -vel és a port forward -dal a modemet, a routerem intézi ezeket. Majd lehet be kell szereznem még egy routert, mert a modem szobájában, ugye ki lett kapcsolva a wifi, és a router a ház másik sarkában van, aminek a wifi jele már nagyon gyenge modem szobájában.
Egyenlőre működik a rendszer
Ha továbbiakban is megszakadások lesznek, most már modemcsere a következő lépés
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest