Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Amazon Kindle
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nyomtató topik
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Megjött a PRO szériás Samsung SSD-k legújabb nemzedéke
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
A backpack-em tartalmát el lehet valakinek adni, ha már nem játszom? Erről lenne szó, nem egy nagy kaland, backpack.tf szerint 42 USD körüli összeg. Van pár botkiller, meg sapik.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
-
Jhonny06
veterán
válasz
Delta× #13074 üzenetére
Elvileg ha a játék indítási paraméterének ezt megadod, akkor 'window' módban fogja elindítani, de a felbontás nem változik, így sokat nem érzékelsz az egészből.
Szokásos jobb klikk a játék ikonjára -> tulajdonságok
-windowed -noborder
De lehet, hogy félreértettem.
Bár full screen-nél nem is kéne engednie, hogy kimenj a tartományból.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz
gyantaszuz #13069 üzenetére
Igen.
-
-
Jhonny06
veterán
Pár perc játék alatt vagy 5 ajándék summer claim check-et kaptam, most mindenki osztogatja.
Persze értékes láda nem jön belőlük.. a #22-ért 2 kulcsot adnak, egy olyan eshetne néha.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
szerk.: közbe megvan a válasz.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz
Kareszovics #12867 üzenetére
Egy teljes kört kell menni mindegyik class-al pontosan a meccs elejétől a végéig, úgy, hogy nem váltasz. Azt viszont szopó lesz kitalálni, hogy melyik hiányzik.
-
Jhonny06
veterán
Közben megnéztem és honlap estig nem tudom használni, viszont péntek reggel már feloldódnak a kulcsok, úgyhogy már megvárom.
Nem tudom miért van ez kitalálva, de totál baromság..
-
Jhonny06
veterán
Üdv!
Még előző héten vettem 5 kulcsot, de rárakott 8 nap várakozási időt, hogy rohadna meg. Kb. egyből kellettek volna, így rendkívül jól érintett a dolog. Gondolom ez abból fakad, hogy az előző vásárlásom 30 napnál régebbi volt, vagy új bankkártyát adtam hozzá. Viszont 2 nap várakozási idő elvileg mindig van, mielőtt elcserélhetővé válik.
Olvastam valahol, hogy ajándékként kell megvásárolni és úgy azonnal lehet trade-elni, ez igaz?
-
Jhonny06
veterán
Most akkor ha előző héten megvolt a 10 drop, akkor várni kell 1 hetet?
Nem értem ezt az egészet.
Tegnap és ma is játszottam, de semmi, de már hétvégén sem.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Én a voice c.-t letiltom, mert a sok kis 10 éves a nyávogó hangján azon beszélget, + ugye az elkerülhetetlen gangnam style és hasonló bejátszások miatt se célszerű. Normális, team kommunikáció nem nagyon szokott rajta menni. A játék hangját nem tiltom le, de sokszor én is zenét hallgatok. Ezzel a csilingelő itemmel nem találkoztam még.
-
Jhonny06
veterán
válasz
po1son #12418 üzenetére
Itt csak 1 fajta crate-et találtam, ha jól látom nincsenek számok szerint felsorolva. Igazából magánvélemény érdekelt volna (meg hogy kell-e valakinek), nem is igazán értek hozzá, csak most kezdtem ezzel foglalkozni, eddig csak simán toltam a gámát.
Nem tudom, hogy szoktatok-e itt a topicban trade-elni.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Ezek érnek egyáltalán valamit?
S. Crate:
#7 (2X)
#28 (2X)
#47 (3X)
#55 (2X)
#57 (2X)RoboCrate:
#58 (4X)
Cserélném minimális scrap-re, vagy átlagos fegyverre, ami még nincs. Tudom, TF2OutPost, de most nem akarok azzal szarakodni, ha nem muszáj.
-
Jhonny06
veterán
Nincs valakinek egy elcserélendő Bazaar Bargain puskája? Esetleg egy Cleaner's Carbine is érdekelne.
-
Jhonny06
veterán
3 hónap után újra elkezdtem a TF2-t, de mostanában egyszerűen lehetetlen bejutni a Kartel-re. Konkrétan fél órája várok és semmi.
-
Jhonny06
veterán
Az miért van, hogy egy szerverre belépésnél a statokat nem frissíti? Ott, ahol kiír mindent, hogy hány pontot szereztél, stb. Pl. ott nálam azt írja, hogy Sniper-ként 18 pontot szereztem, amikor volt olyan, hogy 70-80 is összejött.
-
Jhonny06
veterán
Akinek kell egy ilyen Guest Pass szóljon és elküldöm neki.
-
Jhonny06
veterán
Na, XP alatt nem jön elő ez a hiba.
-
Jhonny06
veterán
válasz
CsendesMark #1082 üzenetére
Ez az, hogy nekem is csak max. 1 hete kezdte el, korábban semmi probléma nem volt vele. De szerintem nem nálam van a gond, ha azt írja ki, hogy átmenetileg nem elérhető ez a játék.
-
Jhonny06
veterán
Állandóan kiírja ez a rohadt Steam, hogy:
"This game is currently unavailable.
Please try again at another time."Tudom, hogy mit jelent, nem ez a lényeg, hanem hogy ez mi a francért van? Egyszer ülne le az ember egy kicsit játszani és akkor is ez fogadja... hát basszák meg!
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
Csak nálam szarakszik mostanában a Steam szervere? Állandóan, amikor elindítom a játékot, kiírja, hogy most nem tudsz játszani, mert le vannak terhelve a szerverek és ez már majdnem egy hete minden indításnál, 3-4 próbálkozás után nagy nehezen be szokott jönni, ezzel elmegy egy csomó idő, de ma pl. egyáltalán nem tudok/tudtam játszani. De ha nincs elegendő erőforrás, akkor mi a francnak adnak ki ilyen játékokat?
-
Jhonny06
veterán
Ez a Kartel Kocsma állandóan tele van csak annyi a baj vele. Meg sok a külföldi, ahhoz képest, hogy HUN szerver. Jó, tudom, hogy a kettő nem zárja ki egymást, de akkor is. Mindig 24/24 a létszám, kb. 5 percig nyomogatom a refresh-t és amikor látom, hogy már csak 23/24, akkor gyorsan lecsapok a helyre.
-
Jhonny06
veterán
Köszi!
Ma a Kartel Kocsmán játszottam, jó sokan voltunk, ez volt az első játékom, de kezdek belejönni. A játék eszméletlenül jó, annyira jól ki van találva benne minden. Az volt a legjobb, amikor egyszer a round végén boxolni kellett a győzelemért.
El lehet képzelni, kb. 10 vs. 10, egyet én is kiütöttem egy jobb egyenessel, végül mi győztünk.
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Ma vettem egy Black Box-ot és érdekelne, hogy van valamilyen magyar szerver, amin ti szoktatok játszani? Nekem még elég ismeretlen a játék, de most gyakorlok egy kicsit. Ráér ma vagy holnap valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Amazon Kindle
- Gitáros topic
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Milyen routert?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Delta Force (2024)
- Earfun OpenJump - ugrálhatunk örömünkben?
- További aktív témák...