Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- MWC 2026: Kedves naplóm!
- Modding és elektronikai kérdések
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Hogyhogy csak most akadtam rá erre a topikra...?
Sajna általában lusta vagyok megadni a módját, pedig nagyon szeretem. A kedvenc randi-helyeim, amikor még randiztam... igen, a jelenlegi párommal is találkoztam ott 2,62453 éve
) a budapesti teaházak voltak, már amelyiket ismer(t)em: A Vörös Oroszlán (Jókai tér), Teapalota a Potalához (Lovag u.), stb. Itt ''valahogy'' mindig jobbat ittam, mint otthon 
Lustaságból kifolyólag általában marad a filterek ''keverése'': olcsó, de szerintem egész jól sikerült (GoldenLeaf) málnás csipkebogyóból 2-3, egy pillanatnyu hangulat szerinti fekete, illetve borsmenta. Egész jó
ngabor2: Gondolom nem lenne egyszerű közzéteni az elalvást segitő teád receptjét, illetve akkor se tudnám itt legyártani, de ha esetleg tudsz valami hasonlót, ami készen kapható, hálás lennék. Az elalvás nehezen megy általában, reggel meg olyan vagyok mint a kifacsart citrom...
Szóval tudsz valami hasonlót...?
(Bátortalanul kérdezem hogy esetleg postán hajlandó lennél-e küldeni kóstolásra/kipróbálásra való adagot küldeni? Természetesen állnám a költségeket)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Automata kávégépek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 10
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) a budapesti teaházak voltak, már amelyiket ismer(t)em: A Vörös Oroszlán (Jókai tér), Teapalota a Potalához (Lovag u.), stb. Itt ''valahogy'' mindig jobbat ittam, mint otthon