Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• j.bravo

addikt

Hogyhogy csak most akadtam rá erre a topikra...?

Sajna általában lusta vagyok megadni a módját, pedig nagyon szeretem. A kedvenc randi-helyeim, amikor még randiztam... igen, a jelenlegi párommal is találkoztam ott 2,62453 éve :D) a budapesti teaházak voltak, már amelyiket ismer(t)em: A Vörös Oroszlán (Jókai tér), Teapalota a Potalához (Lovag u.), stb. Itt ''valahogy'' mindig jobbat ittam, mint otthon :B

Lustaságból kifolyólag általában marad a filterek ''keverése'': olcsó, de szerintem egész jól sikerült (GoldenLeaf) málnás csipkebogyóból 2-3, egy pillanatnyu hangulat szerinti fekete, illetve borsmenta. Egész jó :)

ngabor2: Gondolom nem lenne egyszerű közzéteni az elalvást segitő teád receptjét, illetve akkor se tudnám itt legyártani, de ha esetleg tudsz valami hasonlót, ami készen kapható, hálás lennék. Az elalvás nehezen megy általában, reggel meg olyan vagyok mint a kifacsart citrom...
    Szóval tudsz valami hasonlót...?
    (Bátortalanul kérdezem hogy esetleg postán hajlandó lennél-e küldeni kóstolásra/kipróbálásra való adagot küldeni? Természetesen állnám a költségeket)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák