Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Hogyhogy csak most akadtam rá erre a topikra...?
Sajna általában lusta vagyok megadni a módját, pedig nagyon szeretem. A kedvenc randi-helyeim, amikor még randiztam... igen, a jelenlegi párommal is találkoztam ott 2,62453 éve
) a budapesti teaházak voltak, már amelyiket ismer(t)em: A Vörös Oroszlán (Jókai tér), Teapalota a Potalához (Lovag u.), stb. Itt ''valahogy'' mindig jobbat ittam, mint otthon 
Lustaságból kifolyólag általában marad a filterek ''keverése'': olcsó, de szerintem egész jól sikerült (GoldenLeaf) málnás csipkebogyóból 2-3, egy pillanatnyu hangulat szerinti fekete, illetve borsmenta. Egész jó
ngabor2: Gondolom nem lenne egyszerű közzéteni az elalvást segitő teád receptjét, illetve akkor se tudnám itt legyártani, de ha esetleg tudsz valami hasonlót, ami készen kapható, hálás lennék. Az elalvás nehezen megy általában, reggel meg olyan vagyok mint a kifacsart citrom...
Szóval tudsz valami hasonlót...?
(Bátortalanul kérdezem hogy esetleg postán hajlandó lennél-e küldeni kóstolásra/kipróbálásra való adagot küldeni? Természetesen állnám a költségeket)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Arc Raiders
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) a budapesti teaházak voltak, már amelyiket ismer(t)em: A Vörös Oroszlán (Jókai tér), Teapalota a Potalához (Lovag u.), stb. Itt ''valahogy'' mindig jobbat ittam, mint otthon