Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
válasz
localhost #16 üzenetére
@ localhost
sajnos ez sem hozta a várt eredményt. most már kezd egy kicsit idegesíteni a dolog, hogy W98 így kifogjon rajtam :(((!!!!
leszedtem az összes létező protokollt, shut down, kártya ki, restart NIC nélkül, shut down, NIC be új slotba, restart, NIC install, restart, protokollok install és semmi. az örületbe kerget ez a s!#r!!!! lehet, hogy az lesz, hogy lekaszálom az egész W98-at, de azzal egy csomó időt vesztek.
senkinek semmi elképzelése erről a rejtélyes TCP/IP tiltásról??? nem hiszem el, hogy ennyi Prohardver fanatikus (engem is beleértve) nem tud egy megoldást. tuti, hogy olyan triviális dologról van szó ami itt van a szmünk elött, de nem látjuk!!! :O
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest