- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Dell notebook topic
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
eftipcsi
csendes tag
válasz
Stealth #30016 üzenetére
Nos, a Reddit-en megtaláltam a megoldást, az erősítő menüjében az inputs/input Assign beállításoknál a TV audio-hoz a digital mezőbe a coax lehetőséget kellett kiválasztani (az optical-lal is működik ). A logikát nemigazán értem, de így már fogadja az erősítő az tv Earc csatlakozójából a többcsatornás hangot. Mindenesetre köszönöm hogy próbáltál segíteni, a fentiek meg lehet hogy másnak segítenek.
-
eftipcsi
csendes tag
Igen. Az biztos jó. Ha átteszem automatikusra vagy hdmire a hangkimenetet egyszerűen lekeveri a tv a center csatornát. Ha pcm-re teszem pedig csak sztereo jelet küld ki...
-
eftipcsi
csendes tag
Sziasztok,
A múlt héten vásároltam egy TCL 55C845 típusú készüléket, nagyon tetszik a képe, és eddig majdnem minden szép és jó, de egyetlen egy dologgal nem boldogulok, és nem tudom eldönteni hogy a tv hibája-e, vagy én nem állítottam be valamit jól. Szóval az EARC hdmi kimeneten nem tudok többcsatornás hangot kicsiholni a HM erősítő felé. Denon AVR 3400H a típusa, a régi sima ARC-os panasonic tv-ből simán kijöttek az általa felismert hangformátumok, firmware a legújabb van rajta. Hdmi kábelt már cseréltem 2x is tuti hogy az EARC szabványnak megfelelő 2.1-es a jelenlegi. Másik külső forrásból az erősítő azonnal felismeri és átvált az adott hangformátumra. Olvastam már korábban hogy másnak is volt hasonló küzdelme, de most nem találom hozzászólást ahogy a megoldást sem.
Valakinek valamilyen tippe, javaslata van? Vagy ez ilyen és kész? 😞
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest