- Milyen széket vegyek?
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistu_
tag
Sziasztok! 43-as TCL C725 factory menüjében szórakoztam a DBC beállításokkal, de előtte nem mentettem az értékeket. Tudom, hiba volt. Ha esetleg valaki be tudná írni hogy nála mik a gyári paraméterek azt nagyon megköszönném.
-
Pistu_
tag
válasz
Pistu_ #12804 üzenetére
V488 GTV szoftvernél találtam még pár apróságot. Képernyő beállításoktól függetlenül van hogy gondol egyet és nem tartja a tartalom eredeti képarányát. Hangnál hasonló, volt hogy ugyanaz a videó egyik indításnál szinte üvöltött, máskor folytatásnál hangerőt nem bántva alig lehetett hallani. Ment vissza a V315 android tv, nem tud annyi mindent mint a google tv, de nálam eddig stabilabb a műkődése.
-
Pistu_
tag
válasz
Lordus #12797 üzenetére
V481 után egy darabig visszaraktam az android tv v315-öt, ezt váltotta most egy 43C725-ön. Ami pozitívum hogy ebben is van game bar, mint a 481-ben, illetve hogy ezzel a szoftver verzióval újra működik a gyors indítás. Ha kikapcsolom a képernyőt hogy csak hangot adjon ki akkor viszont ébredésnél ugyanúgy csak csikozódik. Képminőségben változást nem vettem észre, Dolby Vision videóknál még mindig jelenet váltás előtt állítja fényerőt ami zavaró.
-
Pistu_
tag
válasz
ProEvoFan #12468 üzenetére
Próbálkozhatsz a resettel, lehet hogy megoldja. XSX topikban olvastam hogy DV-vel használod, ha átváltasz sima HDR10-re akkor is artifactol? Én nem bírtam DV-vel, úgy fel tolta az input lagot, hogy majdnem visszavittem a boltba, egyszerűen játszhatatlanok voltak az FPS-ek, de még a Forzákban is csak bénáztam. Aztán elengedtem a DV-t, maradt az ALLM+VRR... na ettől viszont leraktam a hajam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest