Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoy19
őstag
válasz
bromi84
üzenetére
A motion interpolation az egy olyan funkció, ami a 24fps-el készült tartalmakban (majdnem minden így készül jelenleg) próbálja a mozgást folyamatosabbnak érzékeltetni, de nem tökéletes ez az eljárás( artifaktol és szappan opera hatást kelt) így sokan egyáltalán nem használják, de van akinek bejön.
Persze néztem boltban Samsung Qledes tv-ket és emlékszem, hogy azt gondoltam, hogy ennek de kurva jó képe van. A TCL-ről is ezt gondolom, szóval nem tudom melyik a jobb.
Ezt nyilván csak úgy lehetne megállapítani, ha mind a két TV-t bekalibrálva egymás mellé rakod és ugyan azokat a tartalmakat hasonlítod össze. De egyébként bizton állíthatom, hogy bármyelyik TV-t veszed meg végül, nem lesz az az érzésed, hogy ennek de szar képe van és a másikat kellett volna megvenni.
Igen van a sounbaron egy kb 3 inch átmérőjű kijelző ami mutatja az időt és a dátumot. Nem tudom tud e mást is, mert nem nagyon foglalkoztam vele.
-
KRoy19
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor